Bulvár

Baba Vanga borzalmas jóslata 2022 második felére

Baba Vanga,

A jóslatok és próféciák mindig lázba hozták az embereket már az idők kezdetétől. Bár tagadhatatlan, hogy ezeket néha homályosnak, légből kapott előrejelzéseknek vélik a szkeptikusok, mégis bekövetkeznek sok esetben, elég itt csak a francia  Nostredamusra  talán a legismertebb a jövő látóra utalnunk, akinek, sokan, egyik reinkarnációjának tartják az 1996-ban meghalt vak bolgár jövőlátó parasztasszonyt Baba Vangát.

Baba Vanga

Az egyszerű asszony akit sokan “Balkán Nostradamusaként” emlegetnek megjósolta a legnagyobb katasztrófák közül a 9/11-es terrortámadást, az 1999-ben bekövetkezett kurszki atom-tengeralattjáró katasztrófát, sőt még Barack Obama hatalomra jutását is sikeresen jelezte előre.

A médium 1996-ban hunyt el, jóslatai azonban egészen a 2020-as évek végéig mutatnak előre.

Jóslata szerint

A világ egyelőre nem nyugodhat meg, hiszen az emberiségre még vár egy hatalmas világjárvány, amely majd a szibériai permafrosztban kerül felfedezésre.

További merész jóslatai azt is tartalmazzák, idegen invázió fenyeget bennünket, a technika, a virtuális valóság pedig olyan hatalmas méreteket ölt majd, hogy uralni fogja az egész világot.

Némi optimizmus

2028-ra Baba Vanga jóslata szerint a globális éhezés megszűnik, a tudomány annyira előrehalad majd, hogy az orvosok akár klónozással is megszüntethetnek eddig gyógyíthatatlannak vélt betegségeket is- írta meg az index

Baba Vanga közel sem volt olyan művelt és kifinomult gondolkodó, mint nagy előde Notredamus, aki a jóslatait négy soros versszakokban írta meg. Nehezen értelmezhető szöveg volt, tele latin, héber és portugál szavakkal. Vannak, akik szerint írásainak kevés köze van a valósághoz. Mások szerint pontosan megjósolta az 1666-os londoni tűzvészt, a francia forradalmat, valamint Napóleon és Hitler hatalomra jutását. A kilencedik fejezet kilencvenedik versszakában olvasható: 1937-ben sátáni erő száll szembe az Egyházzal. Ez lesz a második Antikrisztus. 

Kapcsolódó

About Author

Szólj hozzá!