Ha megmondja mikor, itt megtalálja mit! – a horoszkóp elárulja, melyik munka hozza ki Önből a maximumot

Csak az tudja, milyen fontos rátalálni a személyiségünkhöz illő munkára, akinek volt olyan szerencséje, hogy megtörtént vele. Ha először félelmetesnek is tűnik, ha biztos a választásban, váltson, megéri! A különböző csillagjegyek horoszkóp – képletében a Medium Coeli (MC) tengely jelzi, hogy mely szakma felé lehet a legjobb választás orientálódni. Mit gondol, jó területet választott?

Kos

A kihívások embere vagy! Fontos, hogy olyan szakmát válasszon, ami esélyt sem ad arra, hogy akár egy pillanatra se unatkozzon: érdemes olyan irányban nézelődnie, ami ötvözi az aktív, mozgalmas életet a kreativitással és a változatossággal, tele van izgalommal és véletlenül sem egyhangú.

Ajánlott területek az MC szerint: élsportoló, riporter, kereskedelem, egyéni vállalkozó, valamilyen művészeti ág.

Bika

Ha Bika jegyben született, két lábbal jár a földön, és valószínűleg nem újdonság, ha azt mondjuk: szereti a fényűzést és a kellemes környezetet, életében előkelő helyet foglal el a biztonság igénye. Mégis – mindezek ellenére – szereti a szabadságot a munkájában, ezért olyan területen érdemes elkezdenie szabadúszóként dolgozni, melyet magáénak érez, és kreativitását is kiélheti közben.

Ajánlott területek az MC szerint: természetgyógyász, író, zenész, egyéni vállalkozó (csapattal a hátad mögött).

Ikrek

Az egyik legaktívabb csillagjegy szülötteként olyan területen érdemes keresgélnie, ahol kevés a kötöttség, de sok szükség van a kreativitására. Önnek fontos, hogy használja az intelligenciáját és meggyőző képességét  munkája során, és fő megélhetési forrását a fantáziája biztosíthassa.

Ajánlott területek az MC szerint: média, kommunikáció, oktatás, jogászi vagy politikusi pálya.

Rák

Alapvetően az Öné a legérzelmesebb csillagjegy az összes közül, ezt természetesen érdemes figyelembe vennie pályaválasztása során is. Fontos, hogy érezze, megbecsülik, hogy nélkülözhetetlen a szakterületén és a munkahelyén egyaránt. Fókuszáljon azokra a területekre, ahol az érzelmek, a szeretet minden nap meghatározó része lehet a munkavégzésnek!

Ajánlott területek az MC szerint: ápoló, szociális munkás, pedagógus, ám ha ezek közül egyik sem vonz kifejezetten, gondolkodhatsz ezek között: biztosítási ügynök, aki szintén emberekkel foglalkozik, vagy könyvelő.

Oroszlán

Oroszlányként kreatív, lehengerlő csillagjegyű. Nagy valószínűséggel valami kreatív szaka vonzza leginkább, ahol sikereket és érdemeket söpörhet be, de ez így is van rendjén, hiszen lételeme a pörgés és az elismertség iránti vágy. Bár olykor nehezére eshet csapatban dolgozni, ne határolódjon el ettől a lehetőségtől sem, ugyanis kiváló inspirátor válhat önből, aki kellő mennyiségű tapasztalat begyűjtése után a csapat vezetője, legfőbb motivációs erejévé válhat .

Ajánlott területek az MC szerint: énekes, színész, jogász, díszlettervező, igazságügy, orvoslás.

Szűz

Semmi sem olyan biztos a világon, mint az, hogy szereti a rendezettséget, a szervezettséget és a tervezettséget, és nem csak a magánéletben, de a munkában is elvárja az ilyen jellegű hozzáállást nem csak magától, de munkatársaitól, esetleg beosztottaitól is. Mivel a konfliktusokat nehezen viseli, lehet, hogy megpróbál olyan terület felé orientálódni, mely nem rejt magában túl nagy kockázatot, de higgye el, rátermettségének köszönhetően kiválóan alkalmas nagy felelősséggel járó munkakörök betöltésére is.

Ajánlott területek az MC szerint: rendezvényszervező, esküvőszervező, építész, kutató, régész, kézműves, adatrögzítő.

Mérleg

A szépség igen fontos, ám ez korántsem jelenti azt, hogy felszínes. Különösen ajánlottak Önnek az olyan munkakörök, ahol választhat, hogy inkább rivaldafényben tündökölne, vagy a háttérben meghúzódva látná el a nélkülözhetetlen feladatokat.

Ajánlott területek az MC szerint: szépségipar, divattervezés, kozmetikus, plasztikai sebészet, grafika, oktatás, tanácsadás

Skorpió

Annak ellenére, hogy olykor szúrós és piszkálódós, mégis legjobban az emberekkel kapcsolatos munkakörök azok, melyek a legjobban fekszenek, hiszen az érzelmek fontos szerepet játszanak az életében. Szeret segítségére lenni másoknak, kifejezetten örömmel tölti el, ha hozzátehet mások életéhez valami hasznos, akár kézzelfogható dolgot is.

Ajánlott területek az MC szerint: pszichológus, pszichiáter, állatorvos, biológus, coach, orvos, növénytermesztő, szexuálterapeuta, a kreatív vonalon pedig tetoválóművész.

Nyilas

A Nyilas egy igazi univerzális személyiség, a csillagjegyek Jolly Jokere. Ugyanolyan biztonsággal mozog csapatban, mint egyedül, és a legtöbb területen zokszó nélkül megállja a helyét találékonyságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően. Közel állnak Önhöz az olyan szakmák, melyekben mindig nagy a sürgés-forgás, és azt sem bánja, ha nagy felelősséggel kell számolnod a mindennapokban.

Ajánlott területek az MC szerint: idegenvezető, pilóta, stewardess, barlangász, vagy akár még az űripar is.

Bak

Bár szereti a nagy kihívásokat, azok nem mindig úgy és akkor jönnek, ahogy várja azt az élettől. Gyakran kerülhet olyan helyzetbe a szakmai élete során, hogy olyan munkát is el kell végeznie, amihez konkrétan semmi kedve nincs – ilyenkor mérlegeljen, hogy mi választja el attól, hogy azt csinálhassa, amit igazán szeretne, amiről úgy érzi, hogy kiteljesítené és kövessen el mindent, hogy felszámolja az akadályokat.

Ajánlott területek az MC szerint: jog, bankár, pénzügy, vállalkozó, humán irányzatok

Vízöntő

Vízöntőként olyan terület felé érdemes kacsingatnia, amivel kilóghat a sorból, amivel az átlagos fölé emelkedhet – ugyanis igen nehezen préselődik bele olyan szerepekbe, amikben úgy érzi, egyszerűen nem alkalmas helytállni. Minden motiválja, ami különleges és monumentális, ami eltér a szürke hétköznapoktól.

Ajánlott területek az MC szerint: emberjogi aktivista, politikus, társadalomtudós, informatika, jövőkutatás, asztrológus, kutatói munkakörök.

Halak

Lételeme, hogy adhasson valamit a világnak, legyen szó emberekről vagy állatokról. Fő céljai közé tartozik, hogy gondoskodhasson az Önt körülvevőkről, hogy valami olyan tehessen élete során, ami maradandó.

Ajánlott területek az MC szerint: orvos, természetgyógyász, pszichológia, különböző művészeti ágak, teológia.

Ha esetleg első látásra nem értene egyet a születése alapján leírtakkal, szánjon rá kis időt, gondolkodjon el, hátha csak nem akarja meglátni az összefüggéseket.

(forrás: bidista.com)

http://varosikurir.hu/ha-megmondod-mikor-megmondom-miben-csillagjegye-hatarozza-meg-erossegeit/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük