Bulvár

Kulka-Falusi-Lang: 20 éves tea 

Kulka-Falusi-Lang: 20 éves tea 

Október 6-án érkezik a Pálmaszív, Kulka János tíz dalból álló lemeze. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész a lemezen keresztül beszéli el, milyen most az élete a súlyos stroke-ja után.

20 éves tea

A Sorskereső után újabb dal jelent meg Kulka János hamarosan debütáló Pálmaszív című lemezéről. A 20 éves tea című sanzon múltba révedező szövegét Tariska Szabolcs írta, ehhez társul Tövisházi Ambrus az ötvenes-hatvanas éveket és a doowop zenei stílust megidéző zenéje.

A színész egy éjjeli látogatásról énekel, miközben egy füstös cumbiát hallgat – utóbbi egy kolumbiai tánczene megnevezése.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

A steel gitár által hawaii hangulatot idéző sanzonban pár sor erejéig János személyes jó barátai, Lang Györgyi és Falusi Mariann is beszállt, a hármast márciusban egy Kongresszusi Központban megtartott koncerten láthattuk legutoljára élőben,

most pedig a 20 éves tea felvételében is visszaköszönnek. Az album összes dalához készült külön videó-etűd is.

A kiadvány különlegessége, hogy minden szerzeményhez videó-etűd is készült, ezek közül három már az albumpremier előtti hetekben, csütörtökönként megjelenik a Magneoton YouTube csatornáján.

Hivatalos albumpremier a youtube-on: 2022. október 6. 19h A lemez 2022.október 7-től lesz elérhető a digitális platformokon, illetve cd formátumban.

A mostani itt látható:

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

About Author