A TAO egyedülálló tündöklése és …. ihlette meg a volt MSZP-elnököt. Arról elmélkedik, hogy ez a fajta juttatás úgy tűnik az adományozónak, mintha ingyen pénzt juttatna a neki leginkább szimpatikus helyre. Pedig, ha végig gondolná, hogy végülis tőlünk, mindannyiunktól orozza el, akkor…?
[mnky_ads id=”3427″]

Akkor mit tenne? Ön szerint?

A politikus közösségi oldalán írt a hazánkban burjánzó TAO-lélektan rejtelmeiről.

Büszke, öntudatos, szuverén ország büszke, öntudatos, szuverén cégvezetői eszük nélkül ajánlják fel az egyébként a közös kasszát illető adójukból a TAO-t a felcsúti fociakadémiának. Miért ne tennék? Nekik semmibe sem kerül, viszont jól jöhet még az így elnyert kormányfői kegy a pályázatoknál, állami megbízásoknál.

Idén 5,4 milliárdot irányítottak oda, dupla annyit, mint tavaly. Már elég nehéz lehet ott új igényeket kitalálni, hiszen a Makovecz-kazántól kezdve minden van már, mi szem szájnak ingere, de egy kreatív elme kitalálta: teakonyha! Teakonyha kellene!
[mnky_ads id=”3427″]
Az első hírek szerint építenek is 155 millióból. Már éppen hápogni kezdtem, hogy ennyiért már villát is kapni, amikor jött a helyesbítés. Nem egy, hanem több teakonyha lesz, ám nem 155, hanem összesen 220 millióért..Most örülök csak igazán. Egyrészt örvendetesen megnőtt az egy fociakadémistára eső teakonyhák száma, másrészt így már nem egy budai villát, hanem egy falusi családi házat ér egy felcsúti teakonyha, és ehhez még CSOK-ot sem kell kérelmezni, ami tiszta spórolás az államnak.

Puszta véletlen, hogy a már említett büszke, öntudatos, szuverén cégvezetők azt a Mezőkövesd Zsóry FC Kft-t is 800 millióval támogatták (itt is duplázták a tavalyi összeget), amelynek egyesületi elnöke Tállai András, az adóhivatal főnöke..Bár tartok tőle, ebből a felcsútinál kisebb summából csak snassz teakonyhára telik majd..

De sebaj! A CBA vezére azt nyilatkozta, hogy ha a Tesco-t jövőre sikerül kiutálni az országból, akkor az áruházai helyén leginkább sportközpontot kellene nyitni. Gondolom, teakonyhával. Nyilatkozatát így zárta: “Hajrá Magyarország! Hajrá Orbán Viktor!” Hozzátenném: Hajrá teakonyhák!
[mnky_ads id=”4674”][mnky_ads id=”4668”]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét