A mélység visszanéz Orbánra? – Pénteken nem akármekkora tüntetés lehet

Most nem olyan “kétfarkú”-féle, piknikezős, sörikézős, pár száz fős tüntikézés készül a jelek szerint – írja a balramagyar.hu, ez tüntetés lesz a javából.

“Apa, kezdődik!”

Eddig csaknem 46 ezer ember jelezte, hogy részt vesz azon a tüntetésen a Parlament előtt, amit az LMP jelentett be. A párt ugyanis Orbánék elmebeteg erdőírtási terve ellen kíván tiltakozni, mint ahogy arról Ungár Péter az LMP politikusa beszélt az Agrárminisztérium előtt egy tuskóba állított narancssárga színű fejsze kíséretében.

Ungár Péter bejelentette

Felkészültek arra, hogy minden jogi és egyéb úton megakadályozzák Magyarország erdővagyonának ellopását. Ezért:

Pénteken 17:30-ra tüntetést jelentett be a Kossuth térre

A facebookon is meghírdetett eseményre eddig elképesztő, több, mint 46 ezer ember válaszolt úgy, hogy részt vesz a rendezvényen.

Szakad a cérna

A kormány úgy döntött, hogy felülírva az erdő- és természetvédelmi törvényt, a jövőben könnyebben lehet természetvédelmi területen tarvágást végezni, de általánosságban is felpuhította a fakitermelésre vonatkozó szabályokat. Ezenkívül felmerült, hogy a nemzeti parkok területének egy részét is értékesíteni kívánja a kormány. Ez ellen minden eszközzel tiltakoznunk kell, mert épp most tervezik tönkretenni a gyermekeink jövőjét!! Az esemény az LMP-Magyarország Zöld Pártja szervezésében valósul meg. Ide kattintva Ön is csatlakozhat a tüntetéshez és megtekinthet minden részletet.

(balramagyar.hu)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.