Zengtek-zúgtak a szurkolók, 10 ezer ember szorított csapatának a Videoton-Ferencváros bajnoki rangadón – a Covid csendben rötyögött a markába…..

A Ferencváros-Újpest 16.000-es nézőszámát nem sikerült lepipálni a Videoton-Ferencváros bajnoki rangadón Székesfehérváron, de a Nemzeti Sport sacca szerint 10.000-en itt is összeverődtek a szurkolók.

Erre tud valaki gombot varrni? A focimeccseken a koronavírus nem fertőz? Úgy látszik egy intelligens járvány okozóról lehet szó, akivel szót ért a Vár ura?

A magyar labdarúgó-bajnokság gyakorlatilag az egyetlen liga Euórpában,

ahol továbbra is korlátozás nélkül látogathatnak meccseket a nézők. Még az orosz bajnokságban is csak félig engedik megtelni a lelátókat a bajnoki meccseken.

Az UEFA a Bajnokok Ligájában engedélyezte, hogy a csapatok egyharmadáig megtöltsék a stadionokat, de ezzel nagyon kevés ország illetve klub élt csak – egy-két csapat az első fordulóban néhány száz, illetve egy-két ezer szurkoló előtt megnyitotta a lelátókat, de az azóta meghozott korlátozások nyomán a legtöbb országban már erre sem lesz lehetőség.

A stadionok harmadát egyedül a magyar, illetve az ukrán – Sahtyar Donyeck, Dinamo Kijev -, és az orosz – Zenit – csapatok töltötték fel.

 

<<<<<<<<<<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>>>>>>>>>>>>>>

A Ferencváros – az UEFA külön engedélye nyomán

– a Juventus és a Barcelona csapatát a Puskás Arénában fogadhatja. Ez azt jelenti, hogy azokon a mérkőzéseken 22-22 ezer néző vehet majd részt, de ott legalább a szurkolók közötti távolságtartást papíron az előírások garantálják majd.

A kormány múlt héten, a Ferencváros-Újpest meccs előtt sebtében kötelezővé tette a maszkviselést a stadionokban. Erre azt követően került sor, hogy Szurovecz Illés felvetette a kérdést Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek a kormányinfón, hogy vajon a futballmérkőzés tömegrendezvénynek számít-e vagy sem.

Forrás

M3-as autópályán

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.11.01 - 09:47
  Közvetlen hivatkozás

  Mennyire kell elmebetegnek, népirtónak lennie annak az embernek, aki engedélyezi a meccsek megtartását? Az az ember valószínűleg még nem beteg, de lesz…. Az Isten nem bottal ver…

  Válasz
 • Avatar
  2020.11.02 - 17:00
  Közvetlen hivatkozás

  Mennyire kell elmebetegnek lenni, hogy kimenjenek a stadionokba, még ha engedik is? Nem kellene egy kevés diktatúra a megfékezésükre?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük