BanánköztársaságKiemelt hírek

Félúton a pécsi önkormányzati átvilágítás! – “Fogtok még döbbenetes dolgokat olvasni kedves, pécsi Testvéreim!”

Amihez a narancs hozzáér.... - A pécsi jogi kari botrány és a Fidesz

Juszt László ma külön bejegyzést szentelt az fbn a pécsi ügyvédi átvilágításnak. Hurrázva köszönti a munkánkat és példaként állítja az ország elé. Mert egyértelműen látszik, hogy itt valami elkezdődött. Nincs sumákolás, maszatolás. Ezért indult meg az elszamoltatas.pecs.hu internetes honlap, ahol bemutatjuk a folyamatban levő bűnügyek állását.

Nagyon sok munka van mögöttünk, és még több kemény harc áll előttünk

A Fidesz minden létező törvényes és törvénytelen hatalmi manipulációval akadályozza azt, hogy sikeres legyen az átvilágítás. De nem fog nekik összejönni!

2018-ban, még a pécsi Fidesz helyi uralma alatt összedugta a fejét egy tucatnyi pécs-baranyai ügyvéd, aztán egymás tenyerébe csaptunk. Megesküdtünk, hogy megdöntjük a Fidesz-maffia rendszerét először városunkban, aztán az országunkban is. Még nagyon az elején vagyunk, de végre fogjuk hajtani a vállalt feladatot.

Egyelőre sikertörténet a munkánk, mégha a nyilvánosság nem is láthat meg minden eredményt

Nem azért, mert nem akarunk átláthatóságot. Dehogynem. Pontosan ez volt egyik fő szempont Péterfy Attila pécsi polgármester előtt, amikor elrendelte az átvilágításokat. De milyen nyomozó az, aki világgá kürtöli előre az összes adatát, bizonyítékát a nyomozás befejezése előtt?! Megmondom, hogy milyen: Idióta! De mi nem vagyunk azok. Nagyon nem…

Ugyanakkor mindenről tájékoztatni akarjuk a pécsieket, ami nem sérti a nyomozások érdekeit.  Ezért hoztuk létre a honlapot. A pécsieknek joguk van tudni arról, ki, hogyan lopta meg őket a Fidesz uralma alatt! Fogtok még döbbenetes dolgokat olvasni kedves, pécsi Testvéreim!

Fotó: elszamoltatas.pecs.hu oldal

Három dolog kellett a sikerhez

  • Először is politikai akarat, amely nem mutyizik senkivel, könyörtelenül lecsap azokra, akik meglopják a pécsieket. Ezt az akaratot biztosította Péterffy Attila polgármester rendíthetetlenül. A munkám során soha egy pillanatig sem éreztem, hogy felülről meg akarnának állítani, “-Ne olyan hevesen Zolikám!” Sőt, inkább azt éreztem, hogy a város legfelső vezetése mindenben támogat minket és várja az eredményeket. Amik már el is kezdtek ömleni.
  • Másodikként kellet ehhez gerinc. Amelyik nem hajlik sem félelemből, sem a pénz előtt! Pedig van mitől tartanunk… De erről többet most nem írok…
  • Harmadsorban kellett egy jó csapat, ügyvédekből, közgazdászokból, szakértőkből. Akik tudták, hogy ezzel a munkával, akár a saját jövőjüket, életüket, a családjuk sorsát teszik kockára. Szóval kellett a civil kurázsi. Pedig mi is sokfélék vagyunk. Van itt DK-s, liberális, szocialista érzelmű kolléga. Tényleg! Csak most tűnt fel, hogy egy fideszes sincs köztünk! Haha!

Köszönjük nektek kedves pécsi Testvéreim, hogy ennyi támogatást kapunk tőletek, ami erőt ad a további munkához!

Hajrá Pécs!!! Hajrá pécsi Testvéreim! Mutassunk példát az országnak törvényességből és igazságosságból! Mindenki pécsi akar lenni!!!

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Illusztráció: Ujhelyi István facebook oldala

 

Félúton a pécsi önkormányzati átvilágítás! - "Fogtok még döbbenetes dolgokat olvasni kedves, pécsi Testvéreim!"

About Author

Szólj hozzá!