Kerítésen innenBulvárKiemelt hírek

Keszthelyen a helyzet fokozódik…. – az izomtörpe bekeményít?

orban

A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület éjszakai trollvadászatán bizonyította, hogy a közösségi oldalakon Fidesz-részről a mocskolódás vette át a vita és a politizálás helyét! Ez mélyütés lehetett, ugyanis újabb munícióval érkezett válasz mélymagyaréktól.

Pár nappal ezelőtt…

A kiváltó ok az volt, hogy Miután Keszthely jelentős részét elfoglalta a NER Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és üzlettársaik cégein keresztül, nemrég bejelentették, hogy az utolsó szabadstrandot is felszámolják, és egy kutyás élményparkot hoznak létre az egyhektáros területen, amit egy cég aprópénzért cserébe kap meg – írja a Mérce.hu. Hogy kormányközeli beruházásról lenne szó, arra nincs bizonyíték.

Ezért szervezett tiltakozást a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) helyi civil szervezet. A Pesti Srácok azonnal ellentámadásba lendült, és “Agyhalál az ellenzéki oldalon: pár hete még állatügyi ombudsmant akartak, most meg a kutyás strand ellen tüntetnek” címmel hosszú cikkben igyekezett lejáratni mindenkit, aki a döntés ellen szót emelt.

A KÉVE megnézett egy csomó hozzászólót, majd a fenti bejegyzésben bemutatta, hogy valójában kamuprofilokról van szó.

Hétfőn….

A KEVE közösségi oldalán a következő jelent meg:

“Ismeretlen tettesek – valószínűsíthetően a Fidesz keszthelyi feudális uralmának megőrzése érdekében – ma feltörték és eltüntették a KÉVE támogatója, Bálint Natália operaénekesnő 20 ezres követettségű oldalát, valamint oldalunk módosításával is próbálkoztak. Egyesületünk a holnapi nap folyamán közleményt ad ki az üggyel kapcsolatban. Addig is kérjük minden kedves támogatónkat, hogy kísérje figyelemmel a gyanús változásokat és tiltakozzon az ellenzék elhallgattatása ellen Nagy Bálint alpolgármester, fideszes polgármesterjelölt oldalán!”

Keddre a helyzet fokozódott….

“Izomból hallgattatja el a Fidesz Keszthely ellenzéki hangjait

Tegnap a Fidesz keszthelyi (vagy talán központi) csapata ismét támadást intézett ellenünk. Azért írjuk így, mert ki kívánunk állni azok mellett, akik munkáját sokra tartjuk, és akiket igazságtalanul, pusztán véleményük kimondásáért aljas módon megkárosít a Fidesz. Ez történt ugyanis Bálint Natália keszthelyi születésű operaénekes, nemzetközi kapcsolatok elemző, publicistával, aki mindössze annyit válaszolt Nagy Bálint alpolgármester, fideszes polgármesterjelölt oldalán egy hozzászólásra, hogy “Persze, kampány van.”

Erre több troll támadta meg,

a támadások elleni védekezését azonban elrejtette Nagy Bálint, vagy az oldalát kezelő admin. Ezt észrevette Natália, és jelezte, hogy ki fogja tenni a képernyőmentéseket a több mint 20 ezer követővel rendelkező hivatalos oldalára. Fél óra sem kellett, hogy a profilt feltörjék, és elérhetetlenné tegyék. Aki olvassa Natália oldalát, tudja, hogy több százezer embert érnek el elemzései, cikkei, pacifista, megbékélést szorgalmazó írásai, és dalai.

Egymillió megtekintést ért el a Magyar átok című dala,

amely az ellenzéki összefogás egyik szimbólumává vált. 230 ezernél járt a keszthelyi “oligarcha-parton” készült videója, amelyben a Tiborcz István és Mészáros Lőrinc tulajdonát képező, düledező szállodákat mutatta be, valamint a kongó partszakaszt. Vörös posztó tehát a tevékenysége.

Annak ellenére, hogy ő jegyzi Keszthely város hivatalos himnuszát, számos jótékonysági koncertet a városban, a Keszthely-Klassz Fesztivált, a városban persona non grata lett pusztán amiatt, mert szóvá tette a dilettantizmust a városvezetésben, és nem rejtette véka alá véleményét a NER-ről, amelyet ő a

“Nárcisztikus pszichopaták Együttműködési Rendszerének”

nevez.

A másik “érdekes” eset

a tegnapi nap folyamán képviselőjelöltünk, a szintén közgazdász és előadóművész Kenyeres Bence édesapjának fiókját érte, aki szintén hangsúlyozottan politikamentesen tevékenykedik, Keszthely egyik környezetvédelmi civil aktivistája. Jelenleg Keszthely fásításáért küzd az általa létrehozott, több száz fős csoporttal.

A KÉVE oldalán az adatokat akarták megváltoztatni, azt sikerült megakadályozni. Múlt heti, országos sajtót megjárt trollgyár-leleplezési akciónk folyományaként most nincsenek trollok az oldalunkon, de látható, hogy a KÉVE-től fél a helyi Fidesz.

Nem is kicsi a tét.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Felszólítjuk Nagy Bálintot, adjon magyarázatot a szimpatizánsainkat és a minket ért támadásokra! Nem tudnak megfélemlíteni bennünket. Minden ilyen akciójukkal több és több embernél fog betelni a pohár, mi pedig még elszántabban fogunk harcolni.”

About Author

Szólj hozzá!