Kerítésen innen

Mészárosné – a Lőrinc neje – is nemzeti polihisztor – most az Echo TV igazgatóságának elnöke lett

Mészárosné - a Lőrincé - is nemzeti polihisztor - most az Echo TV igazgatóságának elnöke lett

Nagy nap a mai, az Echo TV merőben új külsővel, ám a régi, megszokott belsővel áll kedvelői rendelkezésére. A garancia, hogy nem a szellem, csak a küllem változott, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix nyerte el az orgánum igazgatóságának elnöki címét.

A nemzeti nagyasszony

Hiába, no! Ebben a családban mindenki képes helytállni ott, ahová éppen sodorja az élet. Mészárosné, amikor arra van szüksége az imázsépítéshez, arról győzködte az egyik párttévében a hallgatóságot, hogy náluk természetes, nem kirívó eset, ha férje cégei közül valamelyik 20 milliót adományoz egy-egy általuk jónak vélt célra. (2016-ban tették ezt, a “Jónak lenni jó!” -s köztévés akció esetében)

Arról, hogy miért adakoznak, így nyilatkozott az újdonsült tv-igazgatósági elnök:

“Ilyenek a mi életünkben elég sűrűn előfordulnak, nem szoktuk nagydobra verni, mert azt hiszem, nem ez a lényege, hogy most erről mindenki tudjon.”

A hétfőn megújuló Echo TV Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester szinte naponta szaporodó médiájának egyik tagja. A felettébb jelentős változás és az ezzel egybeeső családi örömhír apropóján a csatorna igazgatóságának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix, vezérigazgatója, Farkas Boglárka és vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter szóltak a csatornára kapcsolókhoz.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(forrás: 444.hu)

About Author

Comments (5)

  1. Maja Rátfai

    Van egyáltalán az országban olyan ember,aki ezt a gennyes adót nézi? Én csak a Showder klubban hallottam erről az adóról.Elég is volt belőle annyi.állítólag tele van jósokkal,jövőbe látókkal és egyéb ilyen néphülyítő műsorokkal.Nem hiszem el,hogy ennek lenne annyi a nézettsége,hogy vannak akik ide fizetnek a reklámért!

  2. Vinczéné Ili

    Normális ember nem nézi.

  3. Maja Rátfai

    Én is csak arra tudok gondolni,hogy a börtönökben,büntetésből csak ezt az egy adót tudják nézni az elítéltek. Lehet,hogy nagyobb bünti nekik,mint a szabadságuk elvonása.

Szólj hozzá!