BulvárCsillagjegyek

Nem a horoszkóp hibája! – Nem lehet mindenkinek fenékig tejfel!

csillagjegy

A horoszkóp szerint, ha egyedülálló vagy nyitott leszel rá, hogy egy olyan személlyel randizz, aki személyiségre teljesen más, mint te vagy. Ismerd meg ezt a személyt jobban, mielőtt piedesztálra emelnéd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel álomszerű fázisban lesztek és számos romantikus pillanatot fogtok átélni.

Kos

Fogd vissza magad és ne légy olyan lobbanékony. Fejezd ki az érzéseidet visszafogott, nyugodt módon. Kissé össze leszel zavarodva, amikor egy rutinfeladattal kell foglalkoznod. Tiszta sor, hogy nincs a kezedben minden szükséges információ.

Bika

A prioritásokkal foglalkozz. Lehet, hogy előző este még forgolódtál az ágyadban egy probléma miatt, de a mai nappal megszűnik az aggodalmad. A kreativitásod segítségedre lesz egy nehéz természetű emberrel való interakció során, mondja a horoszkóp.

Ikrek

Foglalkozz egy személyes üggyel még a nap elején. Lehet, hogy egy idősebb személlyel vagy egy közeli baráttal lesz vitád. Sokat fogsz gondolkozni rajta. Ne légy olyan erőszakos, mint az elmúlt időszakban.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Keress fel egy szeretett személyt a távolból. Úgy érezheted, hogy tiszta vizet kell öntened a pohárba egy nagy beszélgetés keretében. Nagyon ritkán látod ezt az embert és nagyon eltökélt vagy vele kapcsolatban.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author