Nincsenek titkok a horoszkóp előtt – Lássuk melyik csillagjegy zsebe mit (mennyit) rejt!

Jó, jó, értem én, hogy ha azt mondod, ehhez nem kell nagy jóstehetség, pláne horoszkóp hiszen előkapod, ránézel és pontosan tudod, hogy melyik felé hajlik a bukszád. Nem beszélve a bankkártyáról, ami meg vékonyka, de busás összeget rejt(het)! Szakadj el rövidlátó megállapításodtól, mert azt ugyan tudod, hogy per pillanat mi a helyzet pénzügyben, de, hogy akár holnap mi vár rád, az ugye titok! Hát erre ad iránymutatást a horoszkópod!

Kos

Bölcsességedet, józan gondolkodásod és a most benned levő érzékenységedet, jó megérzéseidet használd a pénz világában is – és ne legyél türelmetlen! Ne akard, hogy munkád, az „elvetett mag” azonnal „gyümölcsöt” hozzon – hisz az lehetetlen! Mindennek ideje van, te csak alázatosan készítsd elő a „talajt”, „kapálgasd, ápolgasd a kis növénykéidet”, és hagyd, hogy egyszer csak termőre forduljon! A belefektetett energia nem vész el – csak egy darabig nem látható. A hirtelen túlzások megjelenhetnek a kiadásokban is – légy tudatos.

Bika

Annak ellenére, hogy most nagyon billegős és türelmetlen vagy, akár butaságokat is téve – a pénzügyekben pozitív, váratlan fordulatokra számíthatsz. Talán hited, nagyon jó megérzéseid segítenek hozzá, de az sincs kizárva, hogy valamilyen titkos üzlet hozadéka. A várt kölcsön is megérkezhet, vagy társad pénzügyi helyzete fordulhat most váratlanul pozitív irányba. Figyelj, mert a becsaphatóság, az illúziók és csalódások is megjelenhet ezeken a területeken!

Ikrek

Nagyon jól vagy. Ennek lehet oka egy váratlan pénzbevétel is, amiből végre megveheted régen vágyott dolgaidat, könyveidet, de akár egy utazásra is befizethetsz. Nem valószínű, hogy egy lottó nyereményként érkezik mindez, inkább valamelyik mentorod ajándéka lehet, aki ezzel szeretné megköszönni a tudásod. Figyelned kell, hogy ne vigyenek el a külvilágnak való megfelelési vágyaid, melyek zsákutcába vezetnek, és a végére csak pénzed hűlt helyét találod a sznob világnak való megfelelésed miatt!

Rák

Mindenhol, a munkádban is tele vagy ötlettel, zseniális meglátásokkal, melyet főnököd is értékelhet – mégis, a pénzügyi dolgaidban meglehet, teljes a káosz. Nem látsz tisztán, becsapható vagy – zavaros az egész. Lehet, hogy az a pénz, amiért megdolgoztál, nem érkezik meg, pedig már rég ideje volna? Meg kell tanulnod úgy kiállni magadért, mondja a horoszkóp, hogy közben ne vigyenek el az érzelmek, a szenvedélyek, a túlzások! Ne erővel próbád megszerezni, hanem bölcs érveléssel és intuícióval.

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse