Ugyan várható volt, hiszen megszokottá vált a regnáló pofátlansága, hogy a hatalomátvétel kirúgásokkal jár. Egyik napról a másikra. Orbán ezalatt bátran nyaral, így a nép nem köti össze a nevét egy újabb média kinyírásával.

Néhány perc alatt lezajlott szerda délelőtt a hatalomátvétel a Hír TV-nél. Visszatért Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit is. Az elbocsátásokat is elkezdték.

12 óra óta tudjuk, hogy vége….

A HírTV-re kapcsolva déltől az a rendkívüli hír, hogy Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsora többé nem látható. Így járt Dévényi István Szabadfogása is. Őket ezentúl a kormány-szekurity be sem engedi a házba.

„A Hír TV a médiapiaci változások közepette is sikeresen őrizte meg pozícióját, és ez minden dolgozójának az érdeme. Bár sok találgatás megjelent a csatorna sorsával kapcsolatban, tulajdonosként örömmel mondhatom és erősíthetem meg, hogy a Hír TV helyzete stabil, a csatorna tovább működik, a jövője biztosított. Én magam sosem foglalkoztam a médiával, és ezen a jövőben sem szeretnék változtatni. Vagyis a tulajdonosi szerepvállalásnál nem fogok jobban belefolyni a Hír TV életébe. Liszkay Gábort kértem meg, hogy legyen a médiatanácsadóm, és szakmai szempontból irányítsa a csatorna működését, Gábor pedig elfogadta a felkérést”

– fogalmazott Nyerges Zsolt.

A HírTV dolgozói Csintalanodnak

Akik bent voltak, kitették

Tarr Péter, Nagy Zoltán, Bodacz  Balázs, György Zsombor, Lampé Ágnes  önként távoztak. A Szabadfogás felvételére érkezőket biztonsági őrök kísérték ki az épületből.

Dévényi István

Kálmán Olga

Kálmán Olga nyilatkozik a HírTV-s hatalomátvételről.

Gepostet von Zoom.hu am Mittwoch, 1. August 2018

A hvg.hu úgy tudja, Kálmán Olgát már tegnap este felhívták, hogy ma műsor lesz, de nélküle. 12 óra után jött ki Kálmán Olga a televízió épületéből, kezében az utolsó Magyar Nemzettel. Annyit mondott az újságíróknak, hogy a felmondási idejét, ezzel megerősítette, hogy távozik. Arra a kérdésre azonban nem válaszolt, hogy az esti műsort ő vezeti-e, valamint arra sem, hogy mi történt odabent. Az ismételt kérdésekre csak annyit mondott:

„én készülök arra, hogy rövidesen találkozunk. Mármint hogy a nézők és én.”

Csintalan Sándor

Csintalan Sándor nyilatkozik a HírTV-ről.

Gepostet von Zoom.hu am Mittwoch, 1. August 2018

Nyerges Zsolt azt mondta, a Hír TV működési feltételei biztosítottak, finanszírozható, jól működő tévét akar. Arra a kérdésre, hogy várható-e irányváltás, úgy válaszolt:

„a fantáziátokra bízom, mi fog történni”,

de aki ismeri Szikszai Pétert, sejtheti, mi lesz. Műsorok megszűnéséről nem volt szó – tette hozzá.

„Ez a szeánsz nem erről szólt.”

A jövőt illetően

„a nevekből minden következtetést le lehet vonni, Szikszai nem arról híres, hogy nem vérengzik”.

Ő délután már nem ül be a Tantuszra, biztosan nem dolgozik együtt Szikszaival.

A tisztogatást a vétlen portásoknál kezdték a HírTV-ben – alulról haladnak, de meddig?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét