Sorting by

×

Orbán blatt-hasonlata: „hatlapos ulti van a kezemben”

A félreértések elkerüléséért, a magyar miniszterelnök nem egy giga-kártyapartiról tudósított, hanem Brüsszelből jelentkezett be és a hasonlatra azért fanyalodott, hogy -ahogy írja- férfi honfitársai is megértsék a “helyzet fontosságát és a remek kilátásait”.

A Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta: a tárgyalások nagy erőkkel zajlanak, és még órákig eltarthatnak. A miniszterelnök ugyanakkor látja, bár nehéz a helyzetet pontosan felmérni, szerinte a magyar pozíciók erősek.

„Hogy a férfiak is értsék, egy hatlapos ulti van a kezemben”

– tette hozzá Orbán Viktor, aki úgy érzi

„szép estéjük” lesz.

Ara-Kovács Attila olvasatában ugyanaz a hír:

“A brüsszeli fegyverletétel

Orbán mindent elkövet, hogy most sikert hazudjon és mosolyt erőltessen az arcára, de ez bizony a magyar miniszterelnök életének legnagyobb európai veresége.

Mit mondott Orbán Viktor egy hete a Kossuth Rádióban? Azt, hogy

el kell halasztani a jogállamisági mechanizmus elfogadását, és hogy egy külön kiegészítést, egy “tacepaót” nem fog elfogadni.

Ehhez képest mi történt?

Az Európai Tanács nem halasztotta el a jogállamisági mechanizmust, épp ellenkezőleg: elfogadta azt. Orbánnak meg adtak egy tacepaót.

Az, hogy a miniszterelnök még így is visszavonta a vétóját, csak a vereség elismerése, maga a brüsszeli fegyverletétel. Nagy győzelem ez a magyaroknak és az EU-nak, ne higgyük el az orbáni propagandát.”

Vásárhelyi Mária szerint:

NÉBIH

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.