Kerítésen innen

Rendkívüli kormányinfó röviden – részletek később

kormányinfó

Gulyás Gergely ma már a kormányülés közben megkezdte a rendkívüli kormányinfót, de a lényegen addigra észrevehetően túljutott már a kormány. Most csak címszavakban számolunk be a döntésekről, részletes anyaggal később jelentkezünk.

Pontokba szedve

 1. Meghosszabbítják az üzemanyag ársapkát.
 2. A kamatstopot is meghosszabbítják.
 3. A sok energiát használó feldolgozóipari KKV-k háromhavi emelt számlájának egy részét kifizeti az állam.
 4. Ugyanezen kis- és középvállalkozások számára beruházási támogatást is adnak.
 5. Új munkahelyvédelmi akcióterv indul – a részleteket a következő hetekben dolgozzák ki.
 6. Gyármentő akcióterv indul – a részleteket a következő hetekben dolgozzák ki.
 7. Egy kérdésre adott válaszból kiderült, hogy az általnos iskolákban 20, a középiskolákban 18 fokos minimumhőmérsékletet akarnak bevezetni.
 8. Szintén kérdésre adott válaszból derült ki, hogy a kormány ma még, a kormányülés további részében foglalkozik majd az önkormányzatok megnövekedett rezsijével, de döntés erről ma még nem várható.(Blikk)

A kormányinf- témák pontos részletezésével később jövünk.

(Kép: MTI/Illyés Tibor)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

 • Vatikáni rájder is részt vett az országúti kerékpáros világbajnokságon
  Bár Don Matteo mindenhová kerékpárral ment, az mégis igazi kuriózum, hogy az idei országúti kerékpárosok mezőnyversenyében a 40 esztendős Rien Schuurhuis a Vatikán színeiben állt rajthoz.
 • Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!
  Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni a “karmánk érdekében”, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.
 • Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?
  Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.
 • Magyar György: Semjén doktor törvénymódosítása semmit nem bíz a véletlenre
  Létrejöhet az elvileg független Integritás Hatóság, amelynek feladata például az uniós forrásokkal kapcsolatos visszaélések megelőzése, a jogsértések megakadályozása, leleplezése. Erre azonban van már néhány elvileg „független” szervezet, ilyen például az ügyészség. Mitől lesz jobb a helyzet, ha – az EU-s pénzek elherdálásának elkerülése érdekében – Semjén-javallatra létrejön egy újabb kormányzati hivatal?
 • Szijjártó Péter ismét lágyékon rúgta az Uniót – Mire ez a nagy kapálódzás?
  Szijjártó Péter úgy szerint vitán felül áll, hogy amerikai gazdaság nyer ezekkel a szankciókkal, hiszen míg az EU gazdasága recesszió felé tart, az Egyesült Államok gazdasága – többek között az ottani alacsonyabb energiaárak miatt – egyre versenyképesebbé válik.

About Author