Connect with us

Bulvár

Hűha! Ez a 4 csillagjegy jó hírt kap, másik 4 pedig extra pénzhez jut ezen a héten!

Megosztás

Mindenkire ráfér egy-egy jó hír, de legalább annyira egy kis nem várt pénzmag. A horoszkóp szerint február 3. hete sokakat lep meg egy kis ajándékkal. Nézz bele, Te mire számíthatsz!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Mindenkire ráfér egy-egy jó hír, de legalább annyira egy kis nem várt pénzmag. A horoszkóp szerint február 3. hete sokakat lep meg egy kis ajándékkal. Nézz bele, Te mire számíthatsz!

Először jöjjenek a „jóhírkapók”!

Mérleg

A kapcsolatotokban általában te vagy az, aki háttérbe szorul, a héten viszont valami átkapcsolja majd a szerelmed hozzáállását. Onnantól ugyanolyan fontos leszel számára, mint fordítva! Még csak véletlenül se érezd úgy, hogy kihasználod a lelkességét, ez az időszak tényleg arról szól majd, hogy elhalmozzon téged.

Szerdán pedig….

Egy életében fontos valakinek, szüksége lehet most véleményére, támogatására. Igyekezzen csak annyira segíteni neki, amennyire okvetlen szükséges, hogy aztán, kitapasztalva a dolgokat, később már maga is megállhasson a lábán, mert, ha most megcsinálja kompletten helyette azt, amit neki kellene, azzal csak azt fogja elérni, hogy legközelebb is önt hívja majd segítségül egy hasonló helyzetbe. Segítsen bölcsen, kedves Mérleg, hogy mindketten, hosszútávon jól járhassanak!

Bak

Az hiányzott legkevésbé, hogy ledöntsön a lábadról egy betegség, de sajna hétvége óta nem vagy valami jól. Ne nevesd ki a dokit, amikor azzal vigasztal, hogy 1-2 nap alatt átszalad majd rajtad a vírus, inkább élvezd ki, hogy egész héten a kedvenc sorozatodon lazíthatsz. Tényleg villámgyorsan meggyógyulsz, a maradék szabadidőt pedig tekintsd jutalomnak.

Szerdán pedig….

Ma kissé nyugtalanul ébredhet valami miatt, talán aggodalmai nem hagyták pihenni, talán lelkiismeret-furdalással küszködik. Akárhogy is, próbálja meg hamar kiverni a fejéből a negatív gondolatokat, s pozitívan állni a naphoz, akkor egész biztosan remekül alakulnak majd a dolgai! Derűlátás, fél siker!

Ikrek

Egy ideje bizonytalan vagy karrier fronton: egyáltalán nem érzed, hogy a helyeden lennél, és álmaid lehetősége is messzire elkerült eddig. Most viszont olyan híreket kapsz, amik mindenképpen lendítenek a karriereden és a hozzáállásodon, ráadásul hosszú távon érezheted magad bebiztosítva! Készülj, mert hamarosan lesz mit ünnepelni!

Szerdán pedig….

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Halak

Picit úgy érzed, mintha meg sem történt volna a hetekig tartó, hosszú téli szünet. A semmiből pottyan az öledbe egy utazási lehetőség, ami a legváratlanabb irányból érkezik. Használd ki, hogy újra kapsz pár napot a töltekezésre, hogy aztán újra rákapcsolhass az évkezdő hajrára.

Szerdán pedig….
Ma változások állhatnak be anyagi helyzetében, kedves Halak, aminek eredményeképp némileg érdemes lehet átvariálni ez irányú, aktuális terveit. Az este folyamán kellemes perceket tölthet el valakivel, aki egyre fontosabb és fontosabb önnek. Szórakozzanak jól, kedves Halak!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük