BulvárKiemelt hírek

A Kos és az Ikrek háromszor, a Bika egyszer, a Rák kétszer lehet igazán szerelmes életében – és Te?

lelki-csillagjegy-boldog
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkópból a személyiségjegyeken, a legjellemzőbb tulajdonságokon túl a jövőd is kiolvasható. Azt is pontosan tudni lehet, a csillagok mennyi igaz szerelmet jósolnak neked. Vajon leszel még igazán szerelmes az életedben, vagy máris elszórtad a zsetonokat? A csillagjegyed alapján megtudhatod.

Kos

Kos jegyűként a horoszkóp szerint egész életedben legfeljebb háromszor lehetsz igazán szerelmes.

Amikor szerelemről esik szó, inkább kételkedő típus vagy. A korábbi kapcsolatokat nem tartod számon, ezért biztosan az a meggyőződésed, hogy tartogat még az élet számodra új szerelmeket.

Bika

Bika jegyűként te az a típus vagy, aki igazán és mélyen a szívéből az életében mindössze egyetlen szerelmet él át.

Lehet több párkapcsolatod, de igazán szerelmes csak egyszer leszel az életedben. Valójában nincs is szükséged második lehetőségre, hiszen ezzel az eggyel az életed végéig szerencsésnek érzed magad.

Ikrek

Ikrek jegyűként háromszor is átélheted a mindent elsöprő szerelmet.

Már az elsőnél is úgy érzed, ő az igazi, a valódi szerelem, jobbat keresve sem találnál, aztán harmadszorra is pontosan ugyanezt gondolod. A kapcsolatot életre szólóan képzeled el, aztán mégis minden másként történik.

Rák

Rák jegyűként valójában csupán kétszer akadsz fel a szerelem hálójában.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ha nagyot csalódtál az első igaz szerelemben, akkor szinte biztosan nagyon hosszú időre lesz szükséged ahhoz, hogy újra bizalmat szavazz, és ismét képes légy igazán és szívből szeretni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!