Sorting by

×

Amihez a narancs hozzáér…. – A pécsi jogi kari botrány és a Fidesz

Amihez a narancs hozzáér, azt elrohasztja. Jelenleg az egész országot ők irányítják, tehát minden rohad. A pécsi egyetem jogi karát sem kímélte a leprás, matató kéz.

Lehallgatási jegyzőkönyvekből kiderült,

hogy Völner Pál igazságügyi államtitkár pártfogoltja és bűnöző társa, Schadl György, a végrehajtói kamara már letartóztatott vezetője egyetemi vizsgákat intézett el arra érdemes, Fidesz közeli személyeknek. Ebben segítségére volt pl. Mészáros Pál Emil, a közismerten fideszes érzelmű tanársegéd. Vizsgák vagy megfelelő dolgozatok nélkül jutottak sokan érdemjegyekhez és ezen keresztül doktori címhez, diplomához.

A szálak pedig Rogán Antal közelébe vezetnek!!!

…A kettest se adták ingyen…

Eszembe jutott, hogy több mint harminc éve milyen keményen megdolgoztunk az összes évfolyamtársammal a diplomáért. A kettest se adták ingyen. Én többet akartam, mindig jeles, Népköztársasági Ösztöndíjas lenni. Sikerült is. De bármilyen okos is az ember, a törvény nem mászik a fejedbe! Be kell magolni hatalmas adatmennyiséget, jogszabályi szöveget. De ez akkora adathalmaz, hogyha nem érted, bemagolni se tudod, mert nem látod az összefüggéseket. Van olyan egyébként ma is gyakorló jogász barátom, akit Dr. Benedek Ferenc, a római jog professzora legalább hatszor tapsolt vissza. A polgári eljárásjog nagy tekintélyű professzora, Dr. Farkas László ott ült előttem és az ujján számolta, hogy a Polgári perrendtartás 130. paragrafusában írt, keresetlevél visszautasítási okokat hiánytalanul mondom-e vissza, vagy tíz percen keresztül. Az államigazgatási jogot egy kis, piros zsebkönyvből tanultuk, amit talicskával kellett hazavinni. De ha nem tudtuk a lábjegyzetet is, akkor Dr. Iváncsics Imi docens szépen csendesen közölte, hogy meg kellene próbálni még jobban elmélyülni a jogtudományban! Sorolhatnám tovább.

Nem vagyok meglepődve,

hogy az egyébként nem baloldali világnézetéről ismert Dr. Korinek László akadémikus, bűnügyi statisztikus, aki az Antall kormány idején a belügyminisztérium helyettes államtitkára is volt, nem vett részt ezekben a bundákban. Akkor is keményen megdolgoztatott engem is az ötösért, hogy a víz folyt rólam a vizsgán. De a végén megadta. Sose menne bele ilyen becstelen játékban, most sem tette és ezért nagyon tisztelem a mai napig is. Az kiderült a lehallgatásból is, hogy nem vett részt a mocsokban fürdésben.

Hová züllesztitek még ezt az országot Viktor?! Semmi nem elég?!

A pszichopata lelkednek semmi nem számít csak, hogy a hatalom agyrohasztó gőze lebegjen a fejed körül és számolgathasd a mérhetetlen kincset, amit összeraboltál? Nem számít semmi, csak az öntömjénezés, ami a seggnyaló, gerinctelen szolgáid felől szálldos elbutult agyadba?

Én büszkén vallottam mindig, hogy a pécsi jogi kar hallgatója voltam, mert sok országos hírű, kiváló oktatótól sajátíthattam el magas szinten a tudományt.

A Fidesz ezt is szétcseszte a mocskos kezével. Mit mondanak most azoknak hallgatónak akik a közelmúltban ott végeztek vagy fognak még végezni és becsülettel végiggürizték az öt évet?! Bocsánat, hibáztunk?! Te meg hülye vagy, inkább vetted volna szádba a Fidesz farkát, akkor nem kellett volna megszakadnod?! Borzasztó amit ezzel az országgal tettetek! De áprilisban “újra kezdjük!!!” Végetek lesz!

Kapcsolódó

 

Amihez a narancs hozzáér.... - A pécsi jogi kari botrány és a Fidesz

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Amihez a narancs hozzáér…. – A pécsi jogi kari botrány és a Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.