Connect with us

Kerítésen innen

Ennek az egésznek akkor van értelme, ha toppantasz mellé egyet! – kommentelték Szijjártó újabb akcióját

Szijjártó: az elégedetlenek váltsák le a kormányt, ha ehhez nincsenek elegen, akkor a regnáló jól csinálja a dolgot
Megosztás

Bekérették David Pressman amerikai nagykövetet a külügyminisztériumba – derült ki Szijjártó Péter szavaiból az albán külügyminiszterrel tartott sajtótájékoztatóján. A miniszter az ATV kérdésére közölte, azután döntöttek így, hogy Joe Biden bírálta kihívóját, Donald Trumpot, amiért találkozik Orbán Viktorral, aki az amerikai elnök szerint „kijelentette, hogy szerinte nem működik a demokrácia, és diktatúrát szeretne.”

Irgum és burgum, avagy Szijjártó nem hallotta a főnökét?

Ilyen hazugságokat nem vagyunk kötelesek elviselni senkitől, akkor sem, ha az adott személy éppenséggel az Egyesült Államok elnöke

– fogalmazott Szijjártó. A nagykövetet Magyar Levente miniszterhelyettes fogadta kedden, és azt kérte tőle, mutassa meg, hol és mikor mondott olyat a miniszterelnök, amit Biden neki tulajdonított.

„Nyilvánvalóan ilyen nem hangzott el, ezért érdemi választ erre nem tudunk kapni”

– mondta Szijjártó, aki kifejtette: az az állítás, hogy

„Magyarországon diktatúrát építünk, rendkívüli módon megnehezíti a kétoldalú kapcsolatokat (…), ez egy nagyon súlyos sértés”.

A hozzászólásokból….

„Mindig az igazság fáj a legjobban. Te is csak akkor ugrálsz, ha nem oroszországról van szó……..”

„Ha te tudnád hogy mi a valódi demokrácia és az hogyan működik,akkor nem pofáznál folyton hülyeségeket. Tudod a demokrácia az nem arról szól hogy az emberek jogait oly mértékben csorbitjuk hogy az nektek jólegyen, a sztrájk törvényt és minden olyan törvényt átirtatok már hogy az csak is nektek és a munkáltatóknak kedvezzen, attól hogy ti azt mondjátok hogy itt jogállam és demokrácia van és még nem állnak a házak elött azok a bizonyos fekete autók, attól már sajnos elindultuk azon a bizonyos lejtőn ami arra felé vissz minket.”

„Ennek az egésznek akkor van értelme, jelentősége ,hatása, ha toppantasz mellé egyet!”

„Hõlgyeim és uraim,nem az a baj hogy miket kommentelnek,hiszen ezt tanultàk otthon a szintén komcsi elfajzott szûleiktõl,de nem lehetne esetleg,hogy mielõtt leirjàk ezt a sok flusztràlt elmebajukat,az elõtt tàjékozodnànak….. tisztelettel köszönöm….. hajrá Magyarország”

„Bohócok! Lassan már az egész világ a magyar kormányon röhög”

„Inkább a 399 forintos euróval foglalkozzál, Petike!!!”

„Nagyon helyes , már régen be kellett volna kéretni és ki is utasítani ”

Pressman-olvasat

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége most közleményt adott ki, amelyben azt írják:

„megerősítjük, hogy Pressman nagykövetet ma reggel »sürgős« megbeszélésre »kérette be« a Külügyminisztérium az Egyesült Államok elnökének Magyarországról tett kijelentései miatt. Pressman nagykövet mindig örömmel fogadja a lehetőséget, hogy szövetségesünkkel megvitassa a magyar demokrácia helyzetét.”

Szerző