Kerítésen innenBulvárCsillagjegyek

Folytatódik a tarolás! – Ez a három csillagjegy az év utolsó negyedében is tovább menetel a siker útján

csillagjegy

A csillagok állása szerint az idei esztendő három csillagjegy számára tartogat kiemelkedő sikereket. Nézzük, melyik csillagjegyeknek lehet a továbbiakban is legjobb évük a 2022-es!

Vízöntő

A Vízöntők számára egy sima, egyszerű év ez. Gördülékenyen tudnak majd haladni a céljaik felé, nem kell buktatóktól, válságoktól tartaniuk. Nincs más dolguk, mint elvégezni a feladataikat, a többi jönni fog magától. Tervezhető, kiegyensúlyozott, sikeres időszak vár rájuk.

Időnként nyugodtan megpihenhet egy jó tányér ősz leves mellett.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy nagyon kreatívak, de a döntések meghozatala nehézséget okoz számukra. Ezzel azonban kevesebb gondjuk lesz az idén, magától értetődő lesz, hogy mi a helyes lépés. A bennük lévő kreativitás és jóság teljesen kibontakozik, ez pedig esélyt teremt számukra egy jobb munkahelyre, és egy új párkapcsolatra is! Az élet legfontosabb területein mind sikerre számíthatnak, ebben a helyzetben pedig valósággal ragyogni fognak, mert végre semmi sem akadályozza majd őket abban, hogy kibontakoztathassák nagyszerű képességeiket.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A csillagjóslás a következő oldalon folytatódik!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author