Túláradó, már-már keresztényi szeretet, megértés, világbéke. Ez Debrecen, ez a Fidesz frakcióülés. Nem a rács a lényeg. Az alternatív valóság! - Városi Kurír

Sorting by

×

Túláradó, már-már keresztényi szeretet, megértés, világbéke. Ez Debrecen, ez a Fidesz frakcióülés. Nem a rács a lényeg. Az alternatív valóság!

Mindenki fújja ki a levegőt, dőljön hátra, próbálja minimalizálni a kézremegését. A Kedves Vezető, a bezzeg-város, Debrecen belvárosában telepített rácsok-feketefóliák-mesterlövészek-titkosszolgák sugallta erős skizofrén helyzet ellenére is jól van. A fejében a hangok is ezt mondják.

Hirdetés

A nép egyszerű gyermeke, akinek ugyan kicsit (nagyon) hiányoznak a repülői, meg a vára, a Fidesz őrvárosában (is) érzi a felé áradó szeretetet

Esténként vígan lobog a tábortűz a nyitott Baltazár Dezső téren, ifjú kommunis…ööö….fideszesek beszélnek a toleranciáról, szolidaritásról, arról, hogy a család az család, még akkor is, ha a Kedves Vezetőt húsz éves korában is egyelte az apja, mint a répát. Szájer Jóska esténként tangóharmonikán és pánsípon játszik, Kövér elvtárs kozák táncot jár, a debreceni nép pedig önfeledten tapsol.

Túláradó, már-már keresztényi szeretet, megértés, világbéke. Ez Debrecen, ez a Fidesz frakcióülés. Nem a rács a lényeg. Az alternatív valóság.

A rácsokat-feketefóliákat-mesterlövészeket-titkosszolgákat azt meg Gyurcsány fotosoppolta, ki más?

Igen, mert Soros meg lehet szabin van, ki tudja. Aki mást mond, az meg hazudik….Ó, anyám, mit vétettem?… És a Kedves Vezető csak mesél, mesél jóságos félistenként, az őrváros – született: Debrecen – hálás népe meg csak hallgatja szájtátva, hogy is győzte le a vírust egyik kezével, miközben a másikkal Brüsszelt állította meg. Néhányan hátul belesóhajtanak a sztoriba, milyen jó lett volna, ha Európa mégis ideér, de lepisszegik őket.

Hallgasson már Pista’bá, Európa rohad, nem hallja?

És csak mondja-mondja, a népek meg csak hallgatják elhűlve, „hogy nem szabad felülni a nyári hangulatnak”, mert a vírus itt ólálkodik, és közben nézegetik a csodálatos képeket a Kedves Vezető kedvenc stadionjából. Hármat kaptunk, de kit érdekel? Majdnem nyertünk, mindössze annyi volt a gond, hogy valamelyik hülye biztonsági őr beengedte Ronaldót. Ha ő nincs, alig egy gól. Azt meg féllábon is. Akkor meg? Van valami gond?

Ugyan elfogyott a sör is már az első félidőben, meg pisálni sem lehetett, akkora sor volt, ennyi prosztatást az ég nem látott még, de legalább egymás hegyén-hátán éreztük nagyon jól magunkat hatvanezren.

Az éjjel soha nem éééééérhet véééééget…

Megérte, mert a Kedves Vezető is végre boldog volt….annyit, de annyit dolgozott az ő népéért, operatív törzs, Cili néni, meg minden…megelégedetten legeltette királyi szemeit az ő nyáján.

Mindenki, de tényleg mindenki örült, hogy a Kedves Vezetőnek végre jó napja van.

Mondjuk, van aki nem örül, de ilyen az az Európa!

A portugálok, akik itt lógtak párszázan, zárnak, az angolok zárnak, de semmi gond, mert nálunk meg nincs nyári hangulat. Foci van, hogy az ég áldaná meg. Meg őrület. De az legalább királyi. Nálunk a Kedves Vezető van, aki jól érzi magát, a hangok is ezt susogják a fejében. Kár, hogy nem azt búgják, hogy nemcsak a nyári hangulatnak nem szabad felülni, de a hatalomba becsavarodott, teljesen meghibbant despotáknak sem kéne hinni, mert kurv@ nagy baj lesz, még akkor is, ha nem Rómát gyújtja fel, csak barom, teltházas meccseket rendez, hogy ő jól érezze magát! Pff. Ne üljünk fel a nyári hangulatnak!? Normális? NORMÁLIS??

 

debrecen

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Túláradó, már-már keresztényi szeretet, megértés, világbéke. Ez Debrecen, ez a Fidesz frakcióülés. Nem a rács a lényeg. Az alternatív valóság!

  • 2021.06.20 - 20:58
    Közvetlen hivatkozás

    Féljen is csak van is mitől, kitől, egyszer szabadon mászkálna azt nem élné túl ez az elmebeteg diktátor, hát láthatja mennyire szereti őt a nép,, gyülöli velem együtt !!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.