BulvárCsillagjegyek

Ha párválasztás előtt-alatt vagy, akkor figyúzz! Ők a legproblémásabb pasik a csillagjegyük alapján

Ha párválasztás előtt-alatt vagy, akkor figyúzz! Ők a legproblémásabb pasik a csillagjegyük alapján

Ha éppen most érzed úgy, hogy ráleltél az igazira, vagy kapcsolatban élsz, de érzed, hogy valami nem az igazi, akkor végre magyarázatot kaphatsz, mi lehet a bibi… Vannak született probléma-góc pasik, lehet, hogy a Te választottad is közülük való? Derítsd ki!

Halak

A Halak jegyében született fiúk extra barátságosak tudnak lenni, így könnyen kerülnek olyan szituba más csajokkal, ami félreérthető lehet. Ha úgy érzed, hogy ez probléma és valóban okot ad a féltékenységre, akkor itt az ideje változtatnod a helyzeten.

A keddjük így néz ki….

Itt az ideje, hogy egy kissé drasztikusabb megközelítést alkalmazzon egy probléma megoldásával kapcsolatban, kedves Halak, de, természetesen, ez csakis akkor lehet hatékony hozzáállás, ha nem egyenlő a drasztikusság az agresszivitással. A kettőt pedig néha valóban nehéz elkülöníteni, de lehetséges, s önnek ma minden bizonnyal ez sikerül is, így a kérdés már csak az, hogy vajon ezzel így vannak a többiek is?

Bika

Elköteleződés, azaz félelem az elköteleződéstől – talán ez a legnagyobb hátulütője egy Bika pasinak. Elvisz randizni, hazakísér, de mindig egy lépés távolság van köztetek, mert sosem enged túl közel magához. Helyetted a munka, a család és a haverok állnak a fókuszában, így gyakran úgy érzed, hanyagolva vagy. Talán érdemes lenne finoman jelezni felé a dolgot.

A keddjük így néz ki….

A mai nap folyamán muszáj felemelkednie a rosszallásán és esetleges ellenséges érzelmein, mert olyas valakik próbálhatják meg kikezdeni, akik mindent megtennének, hogy lejárassák önt. Pontosan ezért nem szabad szabadjára engednie jogos indulatait, mert ez által akarják ellenlábasai is bizonyítani a posztjára való alkalmatlanságát. Bármilyen érzelmek is tomboljanak tehát önben, ma mindenképpen őrizze meg hidegvérét, s, önhöz illő módon, hárítsa intelligens megnyilvánulásaival a támadásokat, megmaradva önmaga.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Belenéznél más csillagjegy napjaiba? Itt megteheted! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author