Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 10., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Lőrinc és Csilla névnapjára. A nap 5.32-kor kel és 20.05-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Kedvetlen

Talán a családja szorítására, anyagi szükségből, mégis vállal külön munkát hétvégére. Vagy olyan elfoglaltsága akad – építkezés, festés, költözés – ami nem igazán lelkesíti. Ez még az élettől is elveszi a kedvét. Úgy érzi, hogy tönkre van téve a napja. Emiatt házsártos, kötekedő a környezetével. Ma nem tanácsos Önnel vitatkozni, mert “felökleli” azt, aki ellent mer mondani.

Bika 04.21. – 05.20. – Ragyogó

Megmaradni egy adott pályán viszonylag könnyű, de egy szinttel feljebb kapaszkodni nagyon nehéz. Nehezebb, mint hitte. Úgy véli, sikerült végre megkapaszkodnia ezen a magasabb szinten. Szakmájában neve van, sikerei biztos alapon nyugszanak, s ami a legfontosabb: már nem kell mindent elvállalnia. Egy-egy udvarias elutasítás is csak a presztízsét növeli.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Napfényes

Amíg kint vakítóan süt a nap, a fejében sötét gondolatok kergetik egymást. Kiáltó ellentét! Ha másként nem sikerül elhessegetni rossz kedvét, akkor fogja a fürdőruháját menjen el a legközelebbi strandra és vesse magát a habok közé. Meglátja, egészen más emberként jön ki a vízből.

Rák 06.22. – 07.22. – Feszült

Szerelmi életében változás előtt áll, a konfliktushelyzet nehezen oldható fel. Legyen figyelmesebb, meglehet, nem csak a másik fél hibázott, hanem Ön is. Próbáljon nyugodt maradni, bár ez nem igazán az Ön napja. Ha mégis sikerül kibékítenie partnerét, holnap már felhőtlen lesz a pihenés. Lazítson, nem ártana, ha délután sportolna is egy keveset.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük