Ma éjjel mi a program, Semjén úr?

Ez a kormány igazán kíméletes. Azért adja be ilyen gyors egymásutánban a jogrend maradékát szétbombázó törvényjavaslatait, hogy egyetlen gutaütéssel megúszhassuk. Mennyivel rosszabb lenne az elhúzódó szenvedés!

Nem olyanok ők, mint a koronavírus,

amely két hullámban támad, és direkt kiszúrásból hagyja, hogy nyáron elkényelmesedjenek az illetékesek. A kormánytól az ilyen trükkök távol állnak. Ő egyetlen nagy hullámban rondítja tele a közéletet. Nyakát behúzva, egészen véletlenül olyankor, amikor gyülekezési tilalom van, a tömeges tiltakozás ereje nem fenyegeti.

Végül is ki mondta, hogy egy kormánynak nem szabad gyáva nyúlnak lennie?

És nemcsak kíméletesek, hanem következetesek is

Ha tegnap az Alaptörvényben a többi disznóság mellett már legalizáltak egy bűncselekményt (a közpénz mostantól nyugodtan elvesztheti közpénz jellegét), akkor ma legalizálnak egy másikat. Most a választási törvénybe írják bele, hogy szabad a szavazócéduládat lefényképezni. Ugye tudjuk, hogy a hatalmukkal visszaélő kormánypárti polgármesterek eddig is ezt követelték közmunkásaiktól, közalkalmazottaiktól, hogy mutassák be nekik, a parancsnak megfelelően voksoltak? Eddig ezt tiltotta a törvény. Most szabad a vásár.

Nagyon helyesen, hiszen mi van, ha 2022-ben rossz a krumplitermés?

Ne lepődjenek meg, ha holnap beadnak egy-két törvényjavaslatot, ami legalizálja mondjuk az olajszőkítést, a lánykereskedelmet, a hamiskártyázást vagy a bankrablást, avagy -hogy ne aprózzák el- mindjárt az összes elképzelhető választási csalást!

Feltéve persze, hogy Semjén ráér éjfél tájban.

Forrás

<<<Friss híreink!>>>

karantén-depresszió

Egy hozzászólás itt: “Ma éjjel mi a program, Semjén úr?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük