2019.04.26. Névnap: Ervin

Puzsér: szabad, polgári világban akarok élni, nem kokainista szociopaták által konstruált kafkai újfeudalizmusban 0 32

ceutunttranszparensekkovacstamas

A Közép-európai Egyetemért (CEU) tartott szolidaritási demonstrációt szerdán Budapesten az LMP ifjúsági szervezete, a Lehet Más a Jövő, ahol Pitz Dániel, Ungár Péter és Puzsér Róbert is szólt a megjelentekhez és Önhöz, kedves olvasó.

Pitz Dániel

a Lehet Más a Jövő elnöke arra hívta fel a figyelmet:

az “ország legjobb egyetemét” a kormány hatalmi fölényét kihasználva saját törvényeivel üldözi el, mit sem törődve az ott tanulókkal és azokkal, akik a jövőjüket Magyarországon képzelik el.


Ungár Péter

az LMP országgyűlési képviselője azt mondta: a CEU azt szimbolizálja, hogy nem lehet mindig mindenkinek megmondani, mit taníthat, mit gondolhat, és lehet nem egyetérteni.

ha Soros György nem egyetemet, hanem autógyárat épített volna, akkor a kormány nem elüldözné, hanem adómentességet adna neki és mindent megtenne a maradásáért.

Puzsér Róbert

publicista, aki függetlenként pályázik a főpolgármesteri posztra, arról beszélt, hogy ugyan nem kedveli a CEU tevékenységének jelentős részét, nem ért egyet a “genderideológiával”, de akkor is kiáll a szólásszabadság, a kutatás szabadsága mellett.


Kiemelte, hogy nem akar olyan városban élni, ahonnan elüldözik az ott tanulni, kutatni vágyókat.

“szabad, polgári világban akarok élni, nem kokainista szociopaták által konstruált kafkai újfeudalizmusban”.

Kapcsolódó

Puzsér mögé állítaná az LMP-t Ungár Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =

Legfrissebb cikkeink

kosa

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá …

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

beteg-gyerek

Hihetetlen, hogy semmi nem üti át a magyar ingerküszöböt! Azzal hülyítjük magunkat, hogy jobb, ha kussolunk, legalább békén hagynak, közben …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Puzsér: szabad, polgári világban akarok élni, nem kokainista szociopaták által konstruált kafkai újfeudalizmusban!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/puzser-szabad-polgari-vilagban/