Kerítésen innenGyorshírKiemelt hírek

Puzsér: szabad, polgári világban akarok élni, nem kokainista szociopaták által konstruált kafkai újfeudalizmusban

ceutunttranszparensekkovacstamas

A Közép-európai Egyetemért (CEU) tartott szolidaritási demonstrációt szerdán Budapesten az LMP ifjúsági szervezete, a Lehet Más a Jövő, ahol Pitz Dániel, Ungár Péter és Puzsér Róbert is szólt a megjelentekhez és Önhöz, kedves olvasó.

Pitz Dániel

a Lehet Más a Jövő elnöke arra hívta fel a figyelmet:

az “ország legjobb egyetemét” a kormány hatalmi fölényét kihasználva saját törvényeivel üldözi el, mit sem törődve az ott tanulókkal és azokkal, akik a jövőjüket Magyarországon képzelik el.

Ungár Péter

az LMP országgyűlési képviselője azt mondta: a CEU azt szimbolizálja, hogy nem lehet mindig mindenkinek megmondani, mit taníthat, mit gondolhat, és lehet nem egyetérteni.

ha Soros György nem egyetemet, hanem autógyárat épített volna, akkor a kormány nem elüldözné, hanem adómentességet adna neki és mindent megtenne a maradásáért.

Puzsér Róbert

publicista, aki függetlenként pályázik a főpolgármesteri posztra, arról beszélt, hogy ugyan nem kedveli a CEU tevékenységének jelentős részét, nem ért egyet a “genderideológiával”, de akkor is kiáll a szólásszabadság, a kutatás szabadsága mellett.

Kiemelte, hogy nem akar olyan városban élni, ahonnan elüldözik az ott tanulni, kutatni vágyókat.

“szabad, polgári világban akarok élni, nem kokainista szociopaták által konstruált kafkai újfeudalizmusban”.

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/puzser-moge-lmp-ungar-peter/

About Author

Szólj hozzá!