Kerítésen innen

Recseg a… ropog a …. – Politikai nyomást emlegetve élőben mondott fel a Best FM műsorvezetője

Nocsak! Trócsányi-Schaller-Baross: a nemzeti politikai pártok a nép akaratának kialakításában (...) meghatározó szerepet játszanak

Mégsem lehet mindenkit elhallgattatni, megfélemlíteni? A nagy többség rezignáltan úgy hiszi, hogy nincs választása, de néhányan bebizonyítják, -most a Best FM műsorvezetője- hogy igenis, van. A csupán lassan csak gondolatban, otthon, lehúzott redőny mellet lázadóknak itt a követendő példa!

Ha neked sincs ínyedre….

Augusztus 31-én élő adásban köszönt el a Best FM Debrecentől Molnár Gina rádiós. A Mészáros Lőrinc bizalmasának tulajdonában lévő Best FM rádiósa arról beszélt búcsúüzenetében, hogy míg korábban a Best FM-et a vidéki rádiózás fellegvárának tartotta, de a politikai nyomás hatására ez a véleménye megváltozott és hosszú ideje csak átutazónak érzi magát az állomásnál.

Molnár egyszerű a megoldása…

A műsorvezető kifejtette, hogy elhatározását a katás változások is megerősítették, mert míg a kormány azt hangoztatja, hogy a gazdaság kifehérítése a céljuk, eddig azt tapasztalta, hogy senki sem szeretné bejelenteni a dolgozóit.

„Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom”

Hasonló cipő…., nem csak Best FM-eseknek

Molnár Gina azt is elmondta, a döntésével bátorságot szeretne adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, de félnek változtatni.

„Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz”

– üzente, majd köszönetet mondott a hallgatóknak az elmúlt tizenkét évért.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

About Author

Szólj hozzá!