Sorting by

×

Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette az Európai Uniót, hogy minden eszközzel tegye a földdel egyenlővé a Magyar Alapítványt (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország)

De, jól vagyunk! Itt minden rendben van. A hangok is ezt mondják a fejünkben! Csak az a baj, hogy Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette az Európai Uniót, hogy minden eszközzel tegye a földdel egyenlővé a Magyar Alapítványt (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország).

Ezt nem láttuk jönni!

  • Soros György 91 éves nyugdíjas beszivárgott a kereszténydemokrata Európai Néppárt soraiba, majd kényszerítette őket, hogy a.) legyenek kommunisták; b.) az egyetlen igazkeresztény, talpig becsületes Fideszt rúgja ki a soraiból. Itt a baj! Hogy az EPP (is) Soros kottájából játszik!
  • Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette Brüsszelt, nehogy megálljon. Tette mindezt aljas és előre megfontolt szándékkal, mindazok ellenére, hogy tudva tudta: a Kedves Vezető meg akarja állítani Brüsszelt! Ez veszélyes! Brüsszel (is) Soros kottájából játszik. Mondjuk Soros meg a Gyurcsányéból, de ez másik kóreset, majd legközelebb.
  • Soros György 91 éves nyugdíjas személyesen járt el Közel-Keleten, robbantanának már ki néhány, jó kis háborút, persze csak játszásiból, mert a fő cél, hogy menekültnek kiadva magukat foglalnák már el a Magyar Alapítványt (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország). De, mi nem hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!
  • Soros György 91 éves nyugdíjas saját két kezével indította útnak a gaz menekülteket – mozgalmi nevük: migrácsok – természetesen ájfónnal, és készpénzzel honorálva az ármányt. Külön a lelkükre kötötte, ahogy átlépik Magyar Alapítvány (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország) határait, erőszakolják meg az asszonyokat, és vegyék el munkáját a jóravaló zselléreknek. Elvették, mert lassan senkinek nincs munkája, aki nem a nemzeti mangalicaszerelőnél dolgozik. Valakik elvették. Pedig tiszteletben kell tartani a Kedves Vezető kultúráját, még Soros György 91 éves nyugdíjasnak is!
  • Soros György 91 éves nyugdíjas volt, ki más, aki valami vudu ármánnyal kényszerített a Kedves Vezetőt, hogy legyen olyan jó, és tárja szélesre a kommunista Kína titkosszolgálatai előtt országunk kapuját. Soros kényszerítette, hogy kommunista emlékműveket koszorúzzon olyan peckesen, hogy feszt azt vártuk, mikor esik hanyatt önteltségében. Pedig már Kövér elvtárs is megmondta: “kommunista kutyából nem lesz nemzeti szalonna” Hát lett!
  • Meg persze, Soros György 91 éves nyugdíjas az, aki rávette a Kedves Vezetőt, bútorozna már össze az Európa neonácijaival, szembeköpve ezzel nemcsak Európát, de valamikori önmagát is. Ki más?
  • Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette a NATO-t (30 észak-amerikai és európai ország katonai szövetsége) és ismételjük meg lassan, hogy mindenki felfogja: SOROS GYÖRGY NYUGDÍJAS KIADTA A PARANCSOT A VILÁG LEGNAGYOBB KATONAI SZÖVETSÉGÉNEK, hogy be kell avatkoznia a Magyar Alapítvány (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország) belügyeibe.

Az ég szerelmére, most ne röhögjenek! Mert ez komoly!

Ez a hír megjelent szinte minden közszolgálati médiumban 2021.04.20-án:

SOROS GYÖRGY NYUGDÍJAS KIADTA A PARANCSOT A VILÁG LEGNAGYOBB KATONAI SZÖVETSÉGÉNEK, hogy be kell avatkoznia a Magyar Alapítvány (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország) belügyeibe.

A fenti, hátborzongató írás nem, nem valami őrült fantazmagória, szürreális és durva, minden alapot nélkülöző hazug vádaskodás!

Ismerjenek már végre magukra, vegyék már észre! Ez mi vagyunk, rólunk szól!

Ez a magyar rögvalóság, hogy az ég áldja már meg! Ebben a világban élünk! Ezt adta nekünk a szétlopott tíz évünkért, a világ boldogabbik felére menekült gyermekeinkért, egy lassan defektes lelkű, egymásra acsarkodó társadalomért cserébe egy hibbant, minden hájjal megkent, repülőből pszichopatának tűnő alak.

Meghalt 25000 magyar ember, és nem gyászolunk, hanem arról folytatunk valami nyomorult vitát, hogy ez sok, vagy kevés!

Értik? Itt tartunk!

Az állami média szerint SOROS GYÖRGY 91 éves NYUGDÍJAS KIADTA A PARANCSOT A VILÁG LEGNAGYOBB KATONAI SZÖVETSÉGÉNEK, hogy be kell avatkoznia a világ másik végén vegetáló Magyarország belügyeibe! És se orvos, se ápoló a Kedves Vezető körül. A bogyók, meg fabatkát nem érnek!

Egy 91 éves, a világ legtávolabbi pontján élő, ráérő szabadidejében passziánszozó filantróp bácsikával folytat egy évtizede a magyar kormány, a teljes állami média, a pártállami propaganda, az állami szervek, mindenki, virtuális csillagháborút, amire nemcsak a gatyánk megy rá, de az életünk is, és lassan, de biztosan az agyunk is kiég tőle!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.