Városi kurír
A napi fontos.

A KDNP ismét megbillogozta az egykori csillagos házat!

0 88

Hollik exképviselő, hogy múlassa az időt, meg persze meghallva a Fidesz szavát, 2018 Magyarországán felélesztette a nácik által használt egyik legocsmányabb eszközt: billogoz. Csütörtökön éppen a Menedék Egyesületnek helyt adó Népszínház utcai egykori csillagos házat.

[mnky_ads id=”10551″]

Egyszer már bevált….

Pár napja számoltunk be arról, hogy az Amnesty irodájára egy tacepaot ragasztott az elhivatott “politikus” és jelezve, hogy nem véletlen botlásról van szó, Hollik még aznap a köz(?)tévén megígérte, hogy ez csak a kezdet volt, nem állnak le, további szervezetek is megkapják a magukét.

[mnky_ads id=”10552″]

A Népszínház utca 16. szám alatt tartott sajtótájékoztatót a KDNP, a regnáló koalíció statisztikai hibahatár alatt kúszó, mászó tagja. A házban működik a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület. A kormánypárti politikusok a házon lévő névtáblára ragasztottak egy

„Bevándorlást támogató szervezet”

feliratú matricát.

A Menedék azokat az embereket segíti, akiket a nemzeti kormány a tőle elvárható módon át- és megvizsgált és beengedett az országba. Ennek tudatában nem világos, hogy a Hollik keltette újdonsült KDNP-szokás minek alapján pécézte ki és billogozta meg a kormány munkáját helyettesítő és segítő szervezetet.

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület több mint 20 éve támogatja a Magyarországon élő külföldiek társadalmi…

Közzétette: Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület – 2018. június 5., kedd

Csillagos ház – emlékeztető, ha valaki nem tudná….

A csillagos házak voltak azok az épületek Budapesten a vészkorszak alatt, amelyekben a sárga csillag viselésére kötelezett zsidóknak lakniuk kellett, és amely házakat magukat is megjelölték sárga-csillaggal. Innen vitték őket haláltáborokba, munkatárborba, vagy egyszerűen csak a Duna-partra meggyilkolni..

 

(forrás: merce.hu)

[mnky_ads id=”10552″]

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ