Kerítésen innenGyorshírKiemelt hírek

A rászoruló srácok szánkói a parlamentnél nem ajándékként, hanem provokációt-serkentő éghető anyagként szolgáltak?

szanko

December 13-án tüntetők rongáltak meg néhány szánkót a karácsonyfánál, a Fidesz szerint ezeket a rászoruló gyerekek kapták volna ajándékba karácsonykor. A karácsonyi ajándékozásra már nem igen kerülhet sor tekintve, hogy január 3-át írunk és még mindig a Kossuth téri karácsonyfa körül állnak.

Upsz…!

Január 3-án még mindig a Kossuth téri karácsonyfa körül állnak azok a szánkók, amik az ellenzéki randalírozások jelképeként kerültek be a kormányközeli sajtóba, írja az Index.

December 13-án tüntetők rongáltak meg néhány szánkót a karácsonyfánál, a Fidesz szerint ezeket a rászoruló gyerekek kapták volna ajándékba karácsonykor. A másnapi tüntetés idejére már helyreállították a szánkógyűrűt, egy héttel később pedig a Gyimes Völgye Férfikórus tíz szánkót adott át az Országgyűlés KDNP-s alelnökének.

A karácsonyi ajándékozásra már nem igen kerülhet sor

tekintve, hogy január 3-át írunk. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta,

elfogadhatatlan, hogy a Soros-aktivisták összetörjék azokat a szánkókat, amelyeket szegény gyermekeknek szerettünk volna odaadni karácsonykor.

A Momentum közben pénzgyűjtést szervezett a megrongált szánkók pótlására, több mint kétezer eurót gyűjtöttek össze, csütörtökre pedig meg is rendeltek 18 szánkót.

Milliós károk az Országház épületében

Az áruházak kifogytak a szánkókból, így kis nehézségbe ütközött a beszerzésük, de három napon belül megérkeznek. Mivel a hírek szerint 22 szánkót rongáltak meg, további négyet kell még beszereznünk

– mondta Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja.

Az összegyűlt pénz jóval több,

mint amennyi szánkókra kellene, így a fennmaradó összeget tartós élelmiszerekre és tisztálkodási szerekre költik, amiket a rászorulókhoz juttatnak majd el.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/bm-a-rendorseg-higgadt-maradt-nem-alkalmazott-felesleges-tulzo-eroszakot/

About Author

Szólj hozzá!