BulvárCsillagjegyek

Amindenit! Csillagjegyed szerint ezek a pozitív és negatív hatások határozzák meg a szerdádat….

Amindenit! Csillagjegyed szerint ezek a pozitív és negatív hatások határozzák meg a szerdádat....

Az tuti, hogy fázós reggelre ébred minden csillagjegy szülötte Magyarországon. Az, hogy az első kávé után kire mi vár, az alábbiakból kiolvasható. Nosza!

Kos

Szerdán könnyen a csúcson érezheti magát, ám ez nem is csoda, hiszen most igazán az elemében van, s remekül képes helytállni, legyen szó bármiről is! Ami pedig még talán ennél is izgalmasabbá teheti a mai napot, az az, hogy az ellenkező neműek szinte ellenállhatatlan vágyat érezhetnek ön iránt, s ez hihetetlenül jó érzés lehet. Igyekezzen azonban nem visszaélni mások pillanatnyi elgyengülésével, s hü maradni elveihez, hacsak nem érzi ön is teljes mértékben elcsábítva magát, mert ez esetben ma a határ a csillagos ég!

Bika

Szerdán szinte hihetetlen, mennyi kreativitás árad önből, kedves Bika! Akárhogy is, ma eme ösztönös tehetségének köszönhetően, egyenesen fantasztikus dolgok létrehozására lehet képes, amivel mások nem tudnak mit kezdeni, csupáncsak csodálni teljesítményét. Sajátos, művészi önkifejezése azonban nem csak egy látványos munkában, hanem akár a mindennapok szintjén is kiteljesedhet, aminek környezete, otthona, esetleg hobbija élvezheti gyümölcsét!

Ikrek

Szerdán a gondoskodás és a szeretet kerülhet a középpontba. Mivel ön, kedves Ikrek, mindig is segítőkész és önzetlen személyiség volt, így kifejezetten élvezheti, hogy segítő kezet nyújthat a bajbajutottaknak, s, mint rutinos segítő, azt is pontosan tudja, hogy néha, egy-egy gesztus, többet adhat minden szónál! Másokkal ellentétben, ezt is tartsa ma mindenképpen szem elött, s többet tehet ennek szellemében bárkinél, a jó ügy érdekébe!

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Rák

Meglehetős feszültség lehet a levegőben ön körül, melynek, mondjuk ki, ha csak kis mértékben is, de talán ön is okozója, kedves Rák, mégpedig az utóbbi időben tanúsított könnyelműsége, esetleg a túlzott munkára való koncentrációja kapcsán elhanyagolt kapcsolatai által. Ahogy azonban minden bizonyára ön is vallja, sohasem késő a jó irányba változtatni! Ennek fényében szenteljen a mai napon minél több időt beszélgetésre, kapcsolatápolásra, mind környezetével, mind pedig szeretteivel kapcsolatban, s az eredmény garantáltan látványos lesz!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? Ha nem, kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author