Bringa linga, kerékpárúti átverés, nem úgy van az! - A Szócikk utánajárt - Városi Kurír

Sorting by

×

Bringa linga, kerékpárúti átverés, nem úgy van az! – A Szócikk utánajárt

Áprilisban írtak arról, hogy szuper kerékpárút épül Uniós forrásból Mezőkövesdtől a Bükk hegységig, több települést érintve. Nagyot ment az értetlenség a közösségi oldalakon egy biciklifordulót ábrázoló kép miatt, megnézték mi pontosan a helyzet.

Hirdetés

Egy tavasszal készült képből indult a felháborodás

Idézem: “ez a kifli alakú pénznyelő csökevény minek van ott?”. Jogos a kérdés? Miért szidták a kép láttán mindenkinek is a prostituált édesanyját a közösségi médiában?

kerékpárút

 

A képen hátterében Bogács látszódik. Ha abból az irányából biciklizünk Mezőkövesd irányába, akkor a biciklinek balra, a (képen jobbra) épült egy úttest melletti, annak párhuzamosan futó bicikliút Mezőkövesd irányába. Amit a rosszmájú propagandafotós egyszerűen lehagyott a képről.

Mutatjuk a műúttal párhuzamos klassz bicikliutat:

kerékpárút

 

Tehát, át kell menni a szembejövő sávon az úttesten, hogy eljusson a biciklista a kerékpárútra.

Ezt is megmutatjuk:

kerékpárút

Ezzel a biciklifordulóval biztonságosabb lesz az úton az átkelés, hiszen nem kell hátra nézegetni, kezet kitenni, hanem egyszerűen letér a biciklista jobbra a friss aszfaltos elkerülőre, ott szépen megáll, és ha nincs autós forgalom, átteker az úttesten. Majd tekerhet tovább a matyók fővárosába, Mezőkövesdre.

És még ez is!

kerékpárút

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Bringa linga, kerékpárúti átverés, nem úgy van az! – A Szócikk utánajárt

  • 2021.05.28 - 07:46
    Közvetlen hivatkozás

    Zseniális! EZ a nép hülyítés. Csak nem gondolja valaki, hogy ez felesleges! Egyébként nagyon jól hangzik, és sokba kerül!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.