Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 24., hétfő

horoszkóp
fotó: pexels.com
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas 11.23 – 12.21. – Szorgos

Nem kellene mindent elvállalnia. Ne forgácsolja szét az erejét, s csoportosítsa jobban teendőit. Bizonyos dolgokat nyugodtan rábízhat munkatársaira is. Miért csak önmagában bízik? Vegye észre, ha a kedvében járnak, s ne fukarkodjon a dicsérettel. Lássa be végre, hogy másnak is támadhatnak jó ötletei. Meglátja, nyomban jobb lesz a hangulat maga körül.

Bak 12.22 – 01.20. – Biztató

Betegségeihez, vagy panaszaihoz jobb, ha hozzászokik, hiszen hirtelen gyógyulást a közeljövőben nem remélhet. Úgyis Ön jön rá, hogy mivel, hogyan enyhítheti legjobban a tüneteit. Semmi nem halálos – hisz, mint tudjuk, hosszú életet rendelt Önnek a sors – csak nyűgössége ingerlő. Amennyire csak lehet, kerülje a gyógyszereket.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Szorgos

Hihetetlen és ritka pillanat az életében, de ma kimondottan örül, hogy hétfő van, hogy újra dolgoznia kell. A túl sok érzelem – főként, ha pőre valójában jelenik meg – egy idő után mindig elfárasztja. Szinte menekül az üdítő, hűvös racionalitás világába. Ennek szabályait legalább jól ismeri, ösvényein nem téved el. Dolgozzon hát sokat, a telefont pedig egy ideig ne vegye fel.

Halak 02.21. – 03.20. – Szerelmes

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt…. Ön sem tudja, hogy áldja-e, vagy átkozza a pillanatot, amely magával hozta a végzetes találkozást. Semmi nem érdekli, semmi nem foglalja le, gondolatai szüntelenül körülötte járnak. Azon töri a fejét, miképpen tudná véglegesen magához kötni. Csak az Öné legyen… örökre! De hiszen még a nevét sem tudja!

Kapcsolódó

 

horoszkóp

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.