Kerítésen innen

Hoffmann Rózsa és a nemzeti disznók esete…

Hoffmann Rózsa a disznókkal van

Hoffmann Rózsa, a KDNP régi-új üdvöskéje és aki az oktatáspolitika avatott szakértője volt kibújva a csontváz-szekrényből újra aktivizálódott. A parlament hétfői ülésén szépen, rendben olvasta fel a napi penzumát.

Magyar szájba magyar disznót!

Mint minden megszólaló, ő is a kerítés dicséreténél kezdte, ahonnan csak egy pici ugrás volt a menekültek szapulása.

„A kerítés az elmúlt időszak politikailag korrekt beszédének szitokszava lett, a KDNP szerint azonban valójában az értékeink védelmét jelenti.(…) védi az európai és a magyar emberek biztonságát az integrációra képtelen tömegekkel szemben, az asszonyokat, a lányokat, a kereszténydemokrata családeszményt, az erkölcsi értékeket.”

Idáig tartott az „általános” gyűlöletkeltő rész, amit mára annyiszor ismételtek el, hogy szinte felesleges, de azért megmutatjuk, miről is van ilyenkor szó:

illusztráció: nyugat.hu

Ám a hoffmanni (?) gondolat tovább száguldott a témán, lealázni akarva az amúgy is minden rossznak elmondott, a magyaroknak láthatatlan menekült-tömeget:

„igen, szeretjük a disznóhúst, meg is esszük”.

A gyűlöletkeltés működik! – egy jobbikos közszolga a disznóvágásról:”Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!”

Hogy ez mennyiben érdem, arra nem tért ki a képviselő, de előadásmódjából az következik, hogy szerinte az. Úgy tűnik, nem hallott az orbáni irányváltásról, aki menekültek hiányában lecserélte az aktuális gyűlölni valókat a civilekre. Bár köztük biztosan van, aki – ballib genderségből fakadóan – egyaránt megeszi a disznóhúst és a csirkét is.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(forrás: MTI)

A menekültek már nem érdeklik Orbán Viktort, csak a civileket akarja kinyírni

A Belügyminisztérium indoklás nélkül visszavonta a menekülteket segítő pályázatokat

 

 

 

 

About Author

Szólj hozzá!