Connect with us

Kerítésen innen

Mekkora téttel fogadná rá, hogy a Magyar-interjú után nyomozásba kezd a rendőrség?

Félretesz havi 80.000-et? Ha nem, akkor Ön az MBH Bank szerint nem rendszeres megtakarító
Megosztás

Magyar Péter, Varga Judit volt férje ismét hosszú interjút adott sajtónak, kitálalt Orbán feleségéről, Lévai Anikóról és „kisebbik vejéről”, akik kapcsán megjegyezte, hogy szerinte komoly szerepük van a NER-ben.

Több sem kellett….

A Blikk cikke szerint Tényi István, volt fideszes képviselő

tiltott adatszerzés bűntett gyanúja miatt ismeretlen elkövető ellen tett bejelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál Magyar Péter legfrissebb interjúja után.

Valahogy így:

„2024. évi február hó 27. napon 06 óra 56 perckor beszámoló jelent meg a telex.hu oldalon Magyar Péter Orbán feleségéről: Olyanokat láttam, hogy konkrét minisztereket vagy képviselőket számonkért, beszámoltatott címmel.

Ennek főbb állításai voltak:

  • Szerinte egy családi részvénytársaság az egész ország, és nincs szükség atombombákra az Orbán család milliárdossá válása mellett.
  • Lévai Anikónak komoly befolyása van a párton belüli kérdésekben, de ő jóban volt vele, emellett Orbán kisebbik vejének is vannak feladatai.
  • Állítása szerint Rogán ajánlott neki lehetőségeket a Karmelitában, Varga Judit pedig egy telefonhívás hatására mondott le.
  • Magyar Péter a Telexnek azt mondta, sokan győzködik, hogy lépjen be a politikába”

– idézte a bulvárlap Tényi bejelentését, aki azt kérte a Nemzeti Nyomozó Irodától, hogy vizsgálják az ügyet Magyar beszámolói alapján és hogy ha szükséges, indítsák meg a nyomozást, továbbá kutassák fel az elkövetőt és állapítsák meg a bűncselekmény gyanúját.

Kapcsolódó: Ókovács Szilveszter: 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett….. – Orbán-Lévai reakció – A mimikát tessenek figyelni!

Szerző