Puha vagy EMMI! Szerintem a főváros azért indított ingyenes ellenanyag-vizsgálatot, hogy tesztnek álcázva a budapestiek vérét vegye! - Városi Kurír

Sorting by

×

Puha vagy EMMI! Szerintem a főváros azért indított ingyenes ellenanyag-vizsgálatot, hogy tesztnek álcázva a budapestiek vérét vegye!

Épp el akartam újságolni, hogy a Fidesz újabban nem mer előhozakodni az ellenzékre sütött “oltásellenes” rágalommal. Nehezen tagadhatná, hogy az egyébként máig oltásra buzdító ellenzék nem oltásellenes volt, hanem garantáltan hatékony vakcinát akart.

Hirdetés

Kiderült: joggal figyelmeztetett az európai szakmai szervek által még nem vizsgált oltóanyagok alapos tanulmányozására, óvatos alkalmazására.

Ha hallgatnak rá,

nem a 60 éven felülieknek kínálják elsősorban az egyébként jó, de abban a körben nem elég hatékony, viszont legalább a többinél drágább Synopharmot.

És ha már megtörtént a baj,

nem tettek volna úgy kizárólag presztizsük védelmében, mintha vakok és süketek lennének. Nem tagadnák meg a védettségi vizsgálatokat, és nem halogatnák az előbb-utóbb ebben a körben úgyis beadandó harmadik oltást.

De korán örültem

A harmadik adag vakcina ugyan talán meglesz, a kormányülésnek legalábbis a napirendjére tűzték, de a bölcs EMMI még a régi hangnemben adott ki nyilatkozatot. Annyira szép, hogy muszáj idemásolnom:

“A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának, és Gyurcsány embereinek a kifizetése, hetek óta tudjuk, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közelálló baloldali vállalkozásokat fizet így ki.”

Most nem tudom, sírjak vagy nevessek

Egyetlen mondatban Soros-Karácsony-Gyurcsány-gyanús pénzek-oltásellenesség. Ötös. Annyi világos, hogy senki ne kérjen Karácsonyból még egy adagot, az nemcsak oltásból sok.

Bár a nyilatkozat még mindig nem elég ütős

Szerintem a főváros azért indított ingyenes ellenanyag-vizsgálatot, hogy tesztnek álcázva a budapestiek vérét vegye. Karácsony minden reggel éhgyomorra a fővárosiak vérét issza. A szűzlányok vérét elkülönítik, abban a női főpolgárhelyettesek fognak fürödni.

Nekem mindig is gyanúsak voltak.

Kapcsolódó

 

emmi

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Puha vagy EMMI! Szerintem a főváros azért indított ingyenes ellenanyag-vizsgálatot, hogy tesztnek álcázva a budapestiek vérét vegye!

  • 2021.07.14 - 09:27
    Közvetlen hivatkozás

    Ez már mindennek a teteje, az egész fidesz kormány elmebeteg aljas szemetekből áll,, felelösségre kell vonni a világ elött, agybeteg hataloméhes tolvaj patkányok,,

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.