A Mérleg félrelép, a Szűz kezéből kicsúszik az irányítás, a Skorpiónak nehézségei támadnak – Heti “hogy is van ez”?

Ha kedd, akkor heti horoszkóp! Már elindult a hét, tehát van időnk átnézni, mi várható a további napokban. Lássuk be, nem árt tájékozódni, hiszen rólunk van szó!

Kos

Szerelem: Ha a kedvesének nehézségei adódnak, a felelősséget hajlamos lehet önre hárítani. Ne vegye magára, ami nem az ön lelkét terheli! De azt azért vizsgálja meg – még ha nem is mondja ki –, hogy miben lehet mégis igaza, és mennyiben tudna ön változtatni annak érdekében, hogy a társa is szerencsésebb, sikeresebb és boldogabb lehessen.

Ezen az ön boldogsága is múlhat, úgyhogy ezt nem is nevezheti önzetlenségnek. Tehát a saját, jól felfogott érdekéből kell segítőkészebbnek lennie.

Karrier: Nem könnyű most megfelelnie a feljebbvalók, avagy a hatóságok elvárásainak. Különösen, mert ez valamiképpen ellentmondásban áll a partnerei, kollégái igényeivel. Nehéz helyzetében, csak a türelem segíthet.

Bika

Szerelem: A kapcsolata ideális, de ez önnek mégis kevés. Talán azért, mert valójában alig látja a kedvesét. Így aztán könnyű nem összeveszni! A végén mégis éppen az ön otthontalanság érzése miatt torkollhat komolyabb veszekedésbe egy kisebb vita is. Még akkor is, ha ezt ki sem mondja a társának.

Pedig jobban tenné, ha nyílt lapokkal játszana. Akkor legalább elérhetne valamilyen változást a legfrusztrálóbb kérdésekben. Igaz ez az ágybeli problémákra is. Vallja be, mit szeretne!

Karrier: Valamilyen külfölddel kapcsolatos munka vagy üzleti lehetőség adódhat. Legyen okos, és fogadja el! Fontos, hogy gyorsan tudjon reagálni, mert nem fogják kétszer felajánlani. A kedd a legesélyesebb nap.

Ikrek

Szerelem: Ne legyen irigy azért a párjára, mert az esetleg szerencsésebb és sikeresebb, mint ön. Persze azért azt elvárhatja tőle, hogy amennyire ön támogatta őt a sikerei eléréséhez, legalább annyira viszonozza ő is a támogatását.

Van valami, amiben a segítségére lehetne. Hogy mi az, azt közösen kellene kitalálniuk. Beszélgessen a kedvesével a jövőbeli terveiről és a fedje fel neki a gondjait is! Többre mehetnek együtt, ha összedugják a fejüket! Jogos a kérése a segítséget illetően.

Karrier: A hivatásában a kedvese segítségén túl sokban támaszkodhat egy barátjára is. Ha valamilyen váltásra szánná el magát, akkor olyan területen lehet sikeres, amit egyben önmegvalósításnak is érez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük