A Mérleg félrelép, a Szűz kezéből kicsúszik az irányítás, a Skorpiónak nehézségei támadnak – Heti “hogy is van ez”?

Ha kedd, akkor heti horoszkóp! Már elindult a hét, tehát van időnk átnézni, mi várható a további napokban. Lássuk be, nem árt tájékozódni, hiszen rólunk van szó!

Kos

Szerelem: Ha a kedvesének nehézségei adódnak, a felelősséget hajlamos lehet önre hárítani. Ne vegye magára, ami nem az ön lelkét terheli! De azt azért vizsgálja meg – még ha nem is mondja ki –, hogy miben lehet mégis igaza, és mennyiben tudna ön változtatni annak érdekében, hogy a társa is szerencsésebb, sikeresebb és boldogabb lehessen.

Ezen az ön boldogsága is múlhat, úgyhogy ezt nem is nevezheti önzetlenségnek. Tehát a saját, jól felfogott érdekéből kell segítőkészebbnek lennie.

Karrier: Nem könnyű most megfelelnie a feljebbvalók, avagy a hatóságok elvárásainak. Különösen, mert ez valamiképpen ellentmondásban áll a partnerei, kollégái igényeivel. Nehéz helyzetében, csak a türelem segíthet.

Bika

Szerelem: A kapcsolata ideális, de ez önnek mégis kevés. Talán azért, mert valójában alig látja a kedvesét. Így aztán könnyű nem összeveszni! A végén mégis éppen az ön otthontalanság érzése miatt torkollhat komolyabb veszekedésbe egy kisebb vita is. Még akkor is, ha ezt ki sem mondja a társának.

Pedig jobban tenné, ha nyílt lapokkal játszana. Akkor legalább elérhetne valamilyen változást a legfrusztrálóbb kérdésekben. Igaz ez az ágybeli problémákra is. Vallja be, mit szeretne!

Karrier: Valamilyen külfölddel kapcsolatos munka vagy üzleti lehetőség adódhat. Legyen okos, és fogadja el! Fontos, hogy gyorsan tudjon reagálni, mert nem fogják kétszer felajánlani. A kedd a legesélyesebb nap.

Ikrek

Szerelem: Ne legyen irigy azért a párjára, mert az esetleg szerencsésebb és sikeresebb, mint ön. Persze azért azt elvárhatja tőle, hogy amennyire ön támogatta őt a sikerei eléréséhez, legalább annyira viszonozza ő is a támogatását.

Van valami, amiben a segítségére lehetne. Hogy mi az, azt közösen kellene kitalálniuk. Beszélgessen a kedvesével a jövőbeli terveiről és a fedje fel neki a gondjait is! Többre mehetnek együtt, ha összedugják a fejüket! Jogos a kérése a segítséget illetően.

Karrier: A hivatásában a kedvese segítségén túl sokban támaszkodhat egy barátjára is. Ha valamilyen váltásra szánná el magát, akkor olyan területen lehet sikeres, amit egyben önmegvalósításnak is érez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük