Dömsödit kicsinálják – „baráti testületi ülésen” lemondásra szólították fel a polgármestert

A leszámolás-invázió elérte Dömsödi Gábor települését is, a testületi ülésen Farkas Attila, volt fideszes alpolgármester, önkormányzati képviselő azt javasolta Dömsödi Gábornak, hogy ha annyira megromlott a kapcsolata a többiekkel, mint azt hangoztatja, akkor mondjon le polgármesteri tisztségéről.

A mesebeli hét törpe felállt és távozott…

Az Obán-média helyi orgánumának a nool.hu-nak

A legutóbbi ülésen kétszer is elmondta a polgármester, hogy annyira megromlott a viszonya a testület tagjaival, hogy nem kíván későbbiekben együtt dolgozni velünk, bár tavaly még úgy nyilatkozott, hogy korrekt az együttműködés a tagokkal. A polgármester döntése függvényében a testület a későbbiekben kialakít majd egy álláspontot.

Azt az érdemi információt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy:

ezután felállt mind a hét képviselő és otthagyták az ülést.

Dömsödi Gábor viszontválaszát a helyi tévében mondta el:

„nem fogok lemondani, és nem azért, mert azt gondolom, hogy tartható ez a helyzet, hanem azért nem, mert Pásztó megérdemli, hogy egyszerre válasszon új polgármestert és új képviselő testületet. Ezt pedig csak úgy lehet megtenni, hogy ha a tisztelt képviselő testület is lemond, kockáztatva azt, hogy vagy újra választják őket, vagy nem.”

Dömsödi Gábor közösségi oldalán is reagált:

„Bebizonyították megint, hogy őket nem Pásztó érdekli, hanem az önös érdekek. A legszörnyebb az, hogy a Tisztelt Képviselők annyira nem értik a dolgukat, hogy azt sem tudják, hogy ha én most – megfogadva Farkas Attila javaslatát – lemondanék, rögtön elvesznének az elnyert, 2500 millió forintnyi pályázati pénzek és még csődbe is menne a város, mert senki sem írhatna alá, hiszen alpolgármester sincs, mivel lemondott. Más meg nem vállalta a felkérést. Ez egy politikai játszma, de nem én leszek a vesztes, hanem Pásztó városa. Ez újabb öngól, annak bizonyítéka, hogy a Testület nem nagyon érti, hogy hol van és mi a dolga.

A lényeg: én nem mondok le, végzem a munkám. Ha a testület lemond, akkor új választás jön, nekem is, nekik is. Sokba kerül ez a városnak, (minimum 5 millió forint) de annál semmi sem drágább, mint amikor alkalmatlanok ülnek a vezetői székekben. Hogy kire gondolok – magamra vagy másra –, azt nem én döntöm el, nem is a fizetett bérmocskolódók (a trollok) hanem a választók!”

Dömsödi Gábor: sajnos Magyarországon a lakosság nagy százaléka nem érti, amit olvas…

Dömsödi felültette Demszkyt?

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük