Sorting by

×

Karrier-horoszkóp, itt és most!

Tudatosság, óvatosság, figyelem – kulcsszavak a mai karrier horoszkópból. Nem lehet ma senki sem tétlen a karrier horoszkóp szerint. Mindenkire sok teendő vár.

Kos

Tökéletes helyzetben vagy ahhoz, hogy vezető szerepet vállalj. Nagyon jók a munkahelyi kapcsolataid, kollégáid támogatnak és kedvelnek. Itt az ideje, hogy ezt az előnyödre fordítsd azt, amit megszereztél- buzdít a horoszkóp

Bika

A te stabil, megbízható, gyakorlatias gondolkodásod sokkal többet ér, mint az, ha valaki csak üresen beszél. Legyél óvatos, mert valaki meglehetősen önzően cselekszik körülötted. Ez az illető nem a te oldaladon áll, még akkor sem, ha te szeretnéd ezt így gondolni.

Ikrek

Meg kell ma győznöd valakit egy új ötletről. Az okoz ebben nehézséget, hogy az illetőt nagyon frusztrálja a normáktól való eltérés. Használd az erődet és az önbizalmadat, hogy érvényesülj.

Rák

Nehéz időszakot élsz át, mert a nem egyezik a véleményed a kollégáddal a költségvetéssel kapcsolatban. Te szigorúbb vagy, ő engedékenyebb. Keressetek kompromisszumot! Mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.