Bulvár

Leslie Mandoki Orbán-üzemmódban – Mit neki a vihar, majd Ő jobban tudja….

Leslie Mandoki Orbán-üzemmódban - Mit neki a vihar, majd Ő jobban tudja....

Sokakkal megesik, akik Orbán Viktor bűvkörébe kerülnek, hogy elhiszik a sugallatot, miszerint rájuk nem vonatkoznak a szabályok, még az égiekkel is szembe mehetnek. Így esett ez az augusztus 19-én koncertre felkért üstökös, Mándoki László esetében is.

Mi az, hogy vihar?

A Mandoki Soulmates 4 órásra tervezett koncertje félbeszakadt a pénteki viharnak köszönhetően. A zenész azonban ezt nem akarta elfogadni – írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

Budapesten a péntek esti viharnak köszönhetően az augusztus 20-hoz köthető fővárosi programok egy részét leállították a biztonság kedvéért. Leslie Mandoki azonban nehezen fogadta el a helyzetet és kijelentette: ő nem veszi komolyan a vihart, majd megkérdezte a közönségtől áznak-e, fáznak-e.

Videón az eset….

A szervezők közölték a résztvevőkkel hogy az időjárás miatt félbemarad a koncert, de Mandoki még ekkor sem volt hajlandó csak úgy elköszönni:

“na, várjatok, gyerekek. A színpadon én vagyok, jó? Ők meg a közönségem. Szóval… meleg van, jó idő van. Mi a gond? Legalább mondjátok meg, hogy mi a bánat a gond. Ha jön a vihar, akkor abbahagyjuk, na és?!”

Emlékeznek?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

About Author

Szólj hozzá!