GyorshírHírlevélbe

Mándoki azt hitte egy német tévében, hogy az MTVA-nak ad riportot – elszámolta magát!

Leslie Mandoki Orbán-üzemmódban - Mit neki a vihar, majd Ő jobban tudja....

Leslie Mándoki a magyar példát alapul véve úgy gondolta, hogy ha behívják egy német tévétársasághoz beszélgetni, irányíthatja, hogy miről nem akar hallani. A műsorvezető keményen megleckéztette.

A Dschinghis Khanról nem!

Miután Orbán szeret Mándokira rázni, regnálása alatt megdobtuk államilag 2 milliárd, azaz 2.00.000.000.- közforinttal, simán érezhette úgy a hazánkból Németországba szakadt zenész, hogy új hazájában is diktálhat, miről akar és miről nem beszélni a tévében.

Repes a szív, ahogy együtt poharazgat Orbán, Novák, Rogán és Vajna Bajorországban

múlt héten Leslie Mándoki a német ntv vendége volt, ahol Somuncu című műsorban Cem Özdemirrel, a Zöldek politikusával és Tamara Wernli svájci újságíróval beszélgettek közéleti kérdésekről – írja a 444.hu. A műsorvezető szinte minden megszólalásában megemlítette Mándoki 1979-es diszkóslágerét, a Dschinghis Khant, amit láthatóan az alany nem vett jó néven. Megemlítette, hogy 50 éves pályafutása alatt más dolgokat is csinált, de csak visszakanyarodott a csevej a híres dalhoz.

Azt is nehezményezte, hogy az Orbánnal való kapcsolatát is felemlítették.

Egy hang be is szólt a vezérlőből, hogy elég volt, Mándoki pedig sértődötten felpattant az asztaltól, és ott akarta hagyni a műsort. Felhozta, hogy volt egy megállapodása a csatorna vezetőjével, de ezt megszegték.

Némi ordibálás után Mándoki mégis visszaült az asztalhoz, a műsorvezető tisztázta, miért cseszegette végig olcsó poénokkal. Elmondta, hogy 10 perccel az adás kezdete előtt kaptak egy e-amilt Mándoki menedzsmentjétől, amiben kikötötték, hogy ha nem játsszák le a Mándoki karrierjét bemutató 5 perces kisfilmet, akkor nem megy a műsorba. Egy második levélben pedig közölték, Dschinghis Khant meg sem említhetik. És ez volt az, amin a műsorvezető felhúzta magát:

„Demokráciába élünk. Ez van vagy menjen!”

– vetette oda Mándokinak. Mándoki végül tudomásul vette, hogy ez van, mert a műsor végéig maradt.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://youtu.be/pzmI3vAIhbE

About Author

Szólj hozzá!