Bulvár

“Óvakodj a törpétől (…) Evőeszköz hiánytalanul megvan?” – írták a kommentelők az Orbánra büszke vendéglősnek

"Óvakodj a törpétől (...) Evőeszköz hiánytalanul megvan?" - írták a kommentelők az Orbánra büszke vendéglősnek

“Megtiszteltetés számunkra, hogy vendégül láthattuk Orbán Viktor urat” – írta Brač szigetén, Milnában működő étteremtulaj a megtiszteltetésre, hogy a magyar miniszterelnök szabadsága első napjaiban betért a tengerparti vendéglőbe.

Nem semmi szerelés!

A Dallasban letudott szereplés és az utána összehívott hazai dumcsi után kezdetét vehette Orbán Viktor megérdemelt szabadsága, aminek elején a közösségi oldalra feltöltött vendéglői fotó tanulsága szerint a Konoba Gajeta étterem kínálatát megkóstolva kezdett. A tulajdonos büszkén posztolta az aktust:


A hozzászólásokból….

“Szerintem ez nem mostani felvétel, mert sokkal kövérebb az arca és a teste is !”

“klassz, hogy neki telik rá, a magyarok többségének nem”

“Megszámoltátok a kasszát ,miután elment?”

“Tartsátok meg nyugodtan! ”

“Orbán mennyit fizetett ezért a képért?”

” Ne foglalkozzatok az irigy ellenzékkel! Nekik csak a hangjuk nagy. Mindent elfogadnak, amit a kormány ad, mégis sírnak. Én büszke vagyok a miniszterelnökünkre!”

“Majd felébredtek ha a seggetek alól ki lopja a széket… Ő nem más mint egy köztörvényes bűnöző a szememben! Barátaival lerabolták már egész Magyarországot !”

“ha ennyire tetszik nektek, tartsátok meg, azt kapjátok majd mi itthon tőle… akkor a pofátokra fagy majd a mosoly… fidióták”

“Tartsatok már ott ne jöjjön haza drága horvat testvéreim”

“Virágzik és csodás az ing mint a Magyar gazdaság. Éljen Orbán Viktor!”

“Reméljük éttermében hamarosan nem lesz vendég! Undorító!!!!”

“Kérem! Tartsd meg! 🙏 Nincs szükségünk Orbán Viktorra. megfelelő oktatásra, megfelelő egészségügyre és euróra van szükség, de ezzel együtt mindez egyre távolabb kerül az emberektől Magyarországon.”

“Jéé, ott nem kell a mellény csak itthon? “

Hadházy Ákos hozzáfűzte a tisztánlátás kedvéért….

A miniszterelnök továbbra is az állami (“honvédségi”) luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik.

A luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is. Ma pedig már virágmintás ruhában fotózkodik egy sziget éttermében.

A pofátlan szóvivője azt mondja, hogy magánprogramjairól nem nyilatkozik – ezek szerint vagy sürgős hadi esemény miatt kellett a “honvédségi” jetnek tankolás és személyzetváltás után azonnal továbbindulni Horvátországba, vagy a miniszterelnök magánútra repült az Önök pénzén. Nem mellesleg: állítólag háborús vészhelyzetben.Ezt csípi, na!

Orbán nem először választotta Horvátországot kikapcsolódása, feltöltődése helyszínéül, 2019-ben például Brgulje-ban nyaralt szombaton a Slobodna Dalmacija portál információja szerint.

Fotókat is közöltek az árnyékban hűsölő miniszterelnökről. A lap szerint a kormányfő egy 12 méteres vitorlás hajóval érkezett a településre, amit máshogy nehéz lenne megközelíteni, mivel egy szigeten fekszik.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

About Author

Comments (2)

  1. Ez biztos hogy nem mostani felvétel. A göncei ugyanolyan ízléstelenek, mint eddig, viszont manapság minimum 30-35 kilóval dagadtabb. Én nem engedném fel,ha lenne hajóm, mert elsüllyedne ekkora súlytól.

  2. […] “Óvakodj a törpétől (…) Evőeszköz hiánytalanul megvan?” – írták a k… […]

Szólj hozzá!