Orbán Viktor egy vitorláskapitánnyal nyaral?

“Orbán Viktor szabadsága magánügy, nem áll módomban tájékoztatást adni róla” – mondta Havasi Bertalan bennfentes mindent tudó az index.hu kérdésére a miniszterelnök nyári feltöltődéséről.

Szemfülesék lefotózták, kiderült a nagy titok!

Orbán Viktor egy horvát faluban, Brgulje-ban nyaralt szombaton – írta a Slobodna Dalmacija nevű portál, amely fotókat is közölt az árnyékban hűsölő miniszterelnökről. A lap szerint a kormányfő egy 12 méteres vitorlás hajóval érkezett a településre, amit máshogy nehéz lenne megközelíteni, mivel egy szigeten fekszik.

A cikk írója szerint Orbán egy híres helyi étteremben, a Jankoban reggelizett, majd vásárolt egy vekni kenyeret. Megtudhatjuk, hogy a kormányfő mezítláb közlekedett, kezében a tangapapucsával, borostásan, láthatóan nyaralásra hangolódva.

Kedves felesége és a népes család?

Arról nem szól a fáma, hogy a vitorláson kik tartózkodtak még a miniszterelnökön kívül, de egy olvasó szerint a miniszterelnököt a faluban a vitorlás kapitánya kísérte, akivel a vásárlás után visszatértek a hajóra, amivel aztán kirándulni indultak. Arról sem tudni, hogy bérelt, vagy saját – hoppá, bocsánat, Mészáros jóbaráté-e – hajó-e, amin utazgat,

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

megosztás

2 thoughts on “Orbán Viktor egy vitorláskapitánnyal nyaral?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.