Sorting by

×

Pöpec hír! 5 csillagjegy, akiknek 2022-ben nem lesznek anyagi veszteségei!

2022-ben oda jutottunk, hogy jó hírnek számít, ha nem veszítünk abból, amink van! Próbáljuk átvészelni ezt a periódust, higgyétek el, vége lesz! Mindannyian szeretnénk, ha sok pénzünk, és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak a pénz határozza meg a boldogságunk, de azért szükséges hozzá….. A csillagjegy árulkodik,,,,,

Nézzük, mit jósolnak a csillagok az év hátralévő részére az anyagiak terén!

Ha te is az alábbi csillagjegyekhez tartozol, akkor a szerencsések között tudhatod magad, de bizony érdemes egy nagyon figyelned lenned, hiszen anyagi változásokra számíthatsz.

Kos

Az apró részletekre kell fordítanod a figyelmed, légy sokkal türelmesebb. Vigyázz, hogy hirtelen felindulásból nehogy felborzold a főnököd kedélyeit, mert sosem fog megbocsátani neked. Ha úgy látod, hogy olyan területen tudsz pénzhez jutni, amelyhez nem értesz, akkor ne gondolkozz sokat, fogj hozzá elsajátítani az új ismereteket.

Bika

Légy türelmes, időbe telik, míg a munkád beérik, és gyümölcsöt hoz. Válassz a lehetőségek közül: főiskolai tanfolyam, szakosodás, vagy az új ismeretek elsajátítása. Ne légy felületes, és ne feledd, hogy mindenki követ el hibákat.

Ikrek

Hallgass az intuíciódra, és indulj el egy olyan úton, amelyen sok pozitív tapasztalatra tehetsz szert. Légy óvatos, hiszen valaki egy féltve őrzött titkoddal zsarolhat meg. Tartsd kordában az érzelemkitöréseid.

<<< Van mááááásik! >>>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.