Sorting by

×

Ezt kapd ki! Hosszú-hétvégi horoszkóp: ha frenetikus 4 napot szeretnél, akkor…

A nyakunkon 2022 első igencsak hosszú hétvégéje! Hogy ki mivel tölti, azt mindenki döntse el maga, de a csillagokkal együtt azt tanácsoljuk, csinálja azt, amire a legjobban vágyik. Próbálják meg társukkal összehangolni vágyaikat, a 4 napba feltehetően sok program, vagy csak egy kiadós ejtőzés belefér. Most ne másoknak akarjon megfelelni, csak magának! Nézzük, mit javasol a horoszkópja!

Kos

Békés, csendes, harmonikus hosszú-hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, és marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jólesik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.

…addig is pénteken pedig….

Ma nagy valószínűséggel keveredhet egy elvi vitába valakivel. Ne fogja vissza magát, kedves Kos, s mondja ki, amit gondol, s, ha diplomatikusan és következetesen is, de ugyanakkor kitartóan harcoljon az igazáért, különben a hangos szó félrevihet mindenkit.

Bika

Már szombat reggel tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod – legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász – összességében egy olyan tevékenység, amely jólesik, amelyre igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek semmi és senki nem lesz gátja. A hosszú-hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.

…addig is pénteken pedig….

Meglehetősen sok feszültség halmozódhat most önben, ami jórészt az utóbbi napok megpróbáltatásai által telítődhetett. Igyekezzen egy kis időt fordítani arra, kedves Bika, hogy valahogy kiengedje a fáradt gőzt, mielőtt még egy olyas valakin vezetné le többletenergiáit, aki egyáltalán nem szolgált rá!

Ikrek

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el a hosszú-hétvége napjaiban.

…addig is pénteken pedig….

Meglehetősen elrugaszkodhat a valóságtól, ami egyrészt rendkívül felszabadítólak hathat önre, másrészt viszont kissé szürreális döntéseket hozhat általa, ami némi kalamajkát okozhat. Próbálja meg megtalálni az egészséges egyensúlyt a képzelet és a realitás megélése között, akkor egy igazán kellemes nap lehet a mai!

Rák

Szombaton a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon akarsz részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. A hosszú-hétvégén találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.

…addig is pénteken pedig….

Hozzáállása a dolgaihoz és különösen szorgalma, példamutató lehet mások számára, kedves Rák, aminek ékes bizonyítéka, hogy sokan hallgatnak tanácsaira, ötleteire, legalábbis azok közül, akik, hasonlóan önhöz, a fejlődés hívei. A példamutatás azonban felelősséggel is jár, s különösen igaz lehet ez ma, amikoris egy nagyobb változásra lehet szakterületén számítani. Járjon élen, ahogy mindig is szokott, kedves Rák!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.