Vámos Miklós: … juszt is zsidó leszek, s tiltakozom …..

Hiába mondja Orbán Viktor, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus? Feleslegesen erősíti meg minden szavát Köves rabbi? Csak valami Soros-bérenc lehetett, aki juszt is Dávid-csillagot festett egy plakáton Koncz Zsuzsa és Vámos Miklós fényképére! Máshogy nem történhetett!

Kinek hisznek? Nekik, vagy a szemüknek?

Vámos Miklós közösségi oldalán posztolta a fotót, amelyen egy könyváruház plakátján Koncz Zsuzsával látható, és mindkettőjük arcára Dávid-csillagot festettek rá.

“Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk. Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom.

Ámbár sejtem, a tettesek nem tudják, mit cselekszenek. Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát teremteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat.”

Szakály: A numerus clausus nem is a zsidók ellen irányult, ezért nem tekinthető a zsidótörvények előfutárának

A maffiahatalom propagandája

Lámpaoszlop helyett fakorona -1956 helyett 2018! Fejlődés mélymagyarul….

Tudja, hogy mit tartalmazott pontosan a “numerus clausus” törvény? – Érdemes elolvasni, márcsak az áthallások miatt is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük