Vujity Tvrtko segélykiáltása Hawaiiról

Amióta világ a világ akadnak olyanok akik visszaélnek mások nevével személyiségével. A 18. században például egyszerre több  Casanova is járta az európai udvarokat, elcsavarva a szépasszonyok fejét. Manapság ki se kell mozdulni otthonról, egy-egy gerinctelen, és közel sem vicces személyiséglopásért,  aminek legutóbbi áldozata a jelenleg családjával együtt Hawaiin élő televíziós Vujity Tvrtko lett.

Úgy tűnik ami most történt egy sorozat egyik állomása

Mint az a követőihez írt posztból kisejlik, nem először élnek vissza a közösségimédiában Tvrtko nevével

Drága Barátaim!

Sajnálatos módon újabb csalásra, immár tömeges csalásokra kell felhívnom a figyelmeteket. Lelketlen emberek napi szintek hoznak létre oldalakat a nevemmel, valahonnan ellopott vagy nem is engem ábrázoló képekkel. Megtévesztő módon gyakran egyetlen betűvel leírjak a nevemet, de van, ahol rendes helyesírással tüntetik fel! Van olyan hamis “Vujity Tvrtko oldal”, amelynek már csomó olyan ismerőse is van, akik számomra teljesen ismeretlenek. Ezekről az oldalakról a csalók olykor több százezer eurós “nyereményeket” ígérnek a nevemben, s még arra is veszik a bátorságot, hogy odaírják: “…ez nem átverés, ez valóban tőlem származik…” PEDIG AZ, LELKETLEN ÁTVERÉS!

 

https://www.facebook.com/vujitytvrtko/posts/3426649734071182

Sajnálatomra ismét vannak, akiket be lehetett csapni, s van olyan, aki “előzetes illeték” gyanánt már küldött is pénz a csalóknak, a nagy nyeremény reményében! Tegnap jelentkezett nálam egy “boldog nyertes” aki még a bankszámlaszámát is elküldte, ahová várja a 72 millió forintnyi főnyereményét!

Mi is felhívjuk a figyelmet a körültekintő gondosság fontosságára, hiszen az internet amilyen egyszerűnek tűnik (csak néhány klikk a Világ) olyan komoly kihívásokat és csapdákat  is rejt.

Kérjük azokat az olvasóinkat, akiket vertek már át interneten írják meg nekünk történeteiket, mert azok másoknak is nagyon tanulságosak lehetnek. 

Segítsük egymást!

Archívumunkból

Vujity Tvrtko

 

 

Egy hozzászólás itt: “Vujity Tvrtko segélykiáltása Hawaiiról

  • 2020.10.21 - 11:10
    Közvetlen hivatkozás

    Kedves Tvrtko, nem toled kell ilyenkor egy segelykialtas, – eleg lenne a hivatalos oldaladon par sor – hanem tessek a megfelelo rendorsegre menni, mert akik ezt a neveddel teszik, azok bunozok, es igy ez a rendorsegre tartozo ugy! Szoval, roviden: FELJELENTEST TENNI, OSZT JONAPOT! Onnantol a felelosseg az illeto rendorsegen van!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük