Ha a Fideszre szavazott, ha nem, aki Miskolcon rákbeteg, annak annyi!

Balog Zoltán nyilatkozatából – és kizárólag abból – tudjuk, hogy az egészségügyben minden jó úton halad, hiszen az Orbán-kormánynak nagyon fontos a választópolgár. Választás előtt! De már túl vagyunk rajta, most a hétköznapok következnek, amikor a fontossági sorrendben visszaállt a megszokott NER-rend.

Nem véletlen, hogy még a dübörgő kampányban sem beszélt egyik Fidesz-potentát sem az egészségügy helyzetéről, ami sikamlós téma lett volna. Szinte mindenkinek volt, van és sajna lesz is negatív tapasztalata egy rendelőintézetben, vagy kórházban tett látogatása kapcsán.

Kampány után jön a 4 x 365 hétköznap

Az alábbi levelet olvasva nem sok jóra számíthat, aki onkológiai vizsgálatra szorul Miskolcon csakúgy, mint az orvos, aki esküjéhez hűen gyógyítani akar.

 

A miskolci kórház nem először kerül szorult helyzetbe, márciusban írtuk meg , hogy jelzálogot jegyezett be a Raiffeisen Bank a daganatos betegek kezelésére szolgáló sugárterápiás gépekre a miskolci megyei kórházban. A gépeket karbantartani, javíttatni kizárólag banki hozzájárulással lehet.

A felcédulázott gépeket csak úgy lehet karbantartani, javíttatni, megbontani, vagy eladni, ha a bank előzetesen írásban engedélyezte. A kórházi vezetők úgy látták, a helyzet veszélyezteti a betegbiztonságot, a megfélemlített helyi dolgozók szerint az ellátás zavartalan volt.

Hogy is van ez, igen-tisztelt Fidesz-szavazó? Még mindig “csak a Fidesz“?

Orvosok rangsorolták a pártok egészségügyi programját

Az egészségügyre költött minden száz forintból harminchárom közvetlenül magánforrásból érkezik

Rogánt reptették, most százmilliókat kaszálnak az egészségügyön

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük