Baranyi Krisztina: megfenyegetett a Belső-Pesti Tankerületi Központ vezetője

Ha azt hitte, hogy hátradőlhet, vége a hétnek, már nem derül ki semmi felháborító, akkor tévedett. Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármesterével szürreális dolog esett meg, amiről közösségi oldalán számolt be.

“Egészen elképesztő dolog történt

Megfenyegetett engem a Belső-Pesti Tankerületi Központ vezetője. Megfenyegette Ferencváros polgármesterét, miután nyilvánosságra hoztam hogy becsapott minket és sajátjaként rendelkezett a kerület pénzével:

https://www.facebook.com/baranyikrisztinakepviselo/posts/1532987626840521

Először azt hitte, hogy majd megoldjuk okosba

Kis szerződésmódosítás, ez is iskola, az is iskola, jó lesz az úgy (erről szóló kérelmet nyújtott be hozzám) Aztán azt állította, hogy a Ferencváros hibázott, nem a Tankerület. (Ezt a Jegyző belső vizsgálata cáfolta, megállapítva, hogy a tankerületi vezető állítása “nem állja meg a helyét”.)

Később azzal jött, hogy ez eredetileg is így volt eltervezve, a tankerület is ki akart alakítani egy okos-tantermet, csak véletlenül azt a mi pénzünkből csinálták meg. Ezt is egyszerűen lehetett cáfolni a dokumentumokból.

A hazugságspirálról bővebben itt!

Most pedig azt mondja, egy véletlen hibát rovok fel neki,

törvénytelenséget kiáltva rágalmazom őt és a nagytiszteletű Tankerületet. Még az iskolák államosítása előtt dr. Tolnai Marianna sokáig dolgozott Ferencvárosban, az Oktatási Csoport vezetője is volt egy időben, így jól ismeri a kerületi iskolákat. Minden iratot áttanulmányoztam, minden szereplőt személyesen is megkerestem és teljes bizonyossággal állíthatom, hogy megalapozott a véleményem: nem lehet szó véletlenről.

Ezt bármilyen vizsgálatban kész vagyok bizonyítani

Már csak az a kérdés, hogy mindez a fideszes városvezetés tudtával és beleegyezésével történt-e?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük