Ha azt hitte, hogy hátradőlhet, vége a hétnek, már nem derül ki semmi felháborító, akkor tévedett. Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármesterével szürreális dolog esett meg, amiről közösségi oldalán számolt be.

“Egészen elképesztő dolog történt

Megfenyegetett engem a Belső-Pesti Tankerületi Központ vezetője. Megfenyegette Ferencváros polgármesterét, miután nyilvánosságra hoztam hogy becsapott minket és sajátjaként rendelkezett a kerület pénzével:

- Hirdetés -

A tankerület megkárosította Ferencvárost és egy másik iskolának adta a hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt okostantermet.A pénzt visszafizettetjük és ott is lesz okostanterem, ahová eredetileg szántuk

Geplaatst door Baranyi Krisztina op Woensdag 29 januari 2020

Először azt hitte, hogy majd megoldjuk okosba

Kis szerződésmódosítás, ez is iskola, az is iskola, jó lesz az úgy (erről szóló kérelmet nyújtott be hozzám) Aztán azt állította, hogy a Ferencváros hibázott, nem a Tankerület. (Ezt a Jegyző belső vizsgálata cáfolta, megállapítva, hogy a tankerületi vezető állítása “nem állja meg a helyét”.)

Később azzal jött, hogy ez eredetileg is így volt eltervezve, a tankerület is ki akart alakítani egy okos-tantermet, csak véletlenül azt a mi pénzünkből csinálták meg. Ezt is egyszerűen lehetett cáfolni a dokumentumokból.

A hazugságspirálról bővebben itt!

Most pedig azt mondja, egy véletlen hibát rovok fel neki,

törvénytelenséget kiáltva rágalmazom őt és a nagytiszteletű Tankerületet. Még az iskolák államosítása előtt dr. Tolnai Marianna sokáig dolgozott Ferencvárosban, az Oktatási Csoport vezetője is volt egy időben, így jól ismeri a kerületi iskolákat. Minden iratot áttanulmányoztam, minden szereplőt személyesen is megkerestem és teljes bizonyossággal állíthatom, hogy megalapozott a véleményem: nem lehet szó véletlenről.

Ezt bármilyen vizsgálatban kész vagyok bizonyítani

Már csak az a kérdés, hogy mindez a fideszes városvezetés tudtával és beleegyezésével történt-e?”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét