Sorting by

×

Fidesz-KDNP-s reklámskacok hirdetései lepték el a Facebook-ot – Az ugye tiszta, hogy Ön fizeti a cehhet?

A közösségi médiában támad a regnáló, a hírfolyamban egymás érik a “kövess engem” felhívások a fideszes és KDNP-s közszolgák arcképével feladott reklámok sokatmondó szövegeként. Csak nem azt jelenti ez a teljespályás letámadás, hogy a megszerzett médiabirodalom mégsem annyira népszerű, mint azt kommunikálják?

Milliárdok önreklámra

Csak mellékesen: közzétette elmúlt negyedéves költéseit a Rogán-Antal-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda – szúrta ki a K-Monitor vasárnap. A Facebookra feltöltött posztjuk szerint december óta közel 28 milliárd Ft-ot költöttek el kormányzati “kék-hirdetésekre”, az adatok szerint a megbízást a Balásy Gyula-féle New Land Media kapta.

Nem tudom, ki, hogy van vele,

de az utóbbi napokban, ha belenézek a Facebook hírfolyamomba, állandóan egy-egy kormánypárti eltartottunk képmása vigyorog vissza rám és azt kéri, hogy kövessem az oldalát, ha tudni akarom kivel, mikor, miért és mit csinál. Persze mindezt az én érdekemben, értem teszi. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Vagy ez:

Aztán a következő:

Következő a sorban:

No és ez:

A fentiek egytől egyig fizetett hirdetések, felső sarkukban a finanszírozó látható. Vagyis mégsem, hiszen aki fizet, az Ön, meg Ön, meg mi mindannyian. És még egy év van a választásig! Mennyi közpénzünk folyik még addig el….

 

fidesz

átver

Egy hozzászólás itt: “Fidesz-KDNP-s reklámskacok hirdetései lepték el a Facebook-ot – Az ugye tiszta, hogy Ön fizeti a cehhet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.