2019.04.25. Névnap: Márk

Ögyes! A Felház rendezvényén Isten “elkérte” az egyik jelenlévő összes pénzét! 0 39

felhaz

Az Orbán Gáspár nevével fémjelzett Felház közösségi oldalán adta hírül, hogy Isten újra ellátogatott szentélyükbe és erős, egyértelmű sugallatára egyik résztvevő pénztárcáját kiürítve távozott. Minderről csak később értesültek, amikor átszámolták a hakni bevételét.

Így “gyűjtenek” ők!

A Felház, most már tudjuk, rövid történetében volt minden: kézrátéttel gyógyítás, “kelj fel és járj!”, extázisig hajszolt fiúk és lányok kerítésen belül és kívül, bájcsevej a Jóteremtővel, hakni hakni hátán, elfolyó milliók.

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

 


Jogilag megfoghatatlan, ahogy ez az Orbán-klánhoz “méltó”, de erkölcsileg…?

Mert kik azok, akik fogékonyak a hasonló hülyítésre? Természetesen azok, akiknek az életéből hiányzik az elfogadó, szerető család, akiknek a lába alól kicsúszott a talaj, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, akik nincsenek tisztában értékeikkel.

Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

A csoda….

“A szemeszternyitó Felház alkalmunk után az adományok számolásnál találtunk egy levélbe csavart köteg pénzt. Ehhez a pénzköteghez, ami 300 ezer Ft értékű valutát tartalmazott a következő történetet kaptuk:


Aki ezt nekünk adta épp az El Caminóra indult a Felházhoz képest 4 nap múlva. Az a pénzösszeg, amit bedobott az adományok közé az összes félretett pénze volt az utazásra, viszont Isten elkérte tőle az alkalmon. Hezitált, hogy bedobja-e vagy sem, de végül úgy döntött megteszi, mert bízik Istenben annyira, hogy majd kirendel neki mindent, amire szüksége lesz az útja során. ?

Mi nagyon hálásak vagyunk ezért az adományért és ha esetleg te vagy az, aki ezt bedobta, akkor nagyon szívesen hallanánk a történet folytatását.”

Csak, hogy képben legyen…..

Felház-csali élőben – fiúkat akartak, naná, hogy lányokat vetettek be….

“Ha legalább egy éve Jézussal jársz…írj nekünk” – így toboroz az Orbán-fiú Felháza

Orbán Gáspár és a Felház élőben nyomja Pécsről

A nap, amikor Orbán Gáspár közben jár Jézusnál a hajléktalanokért ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + nyolc =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Ögyes! A Felház rendezvényén Isten "elkérte" az egyik jelenlévő összes pénzét!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/ogyes-a-felhaz-rendezvenyen-isten-elkerte-egyik-jelenlevo-osszes-penzet/