Az Orbán Gáspár nevével fémjelzett Felház közösségi oldalán adta hírül, hogy Isten újra ellátogatott szentélyükbe és erős, egyértelmű sugallatára egyik résztvevő pénztárcáját kiürítve távozott. Minderről csak később értesültek, amikor átszámolták a hakni bevételét.

Így “gyűjtenek” ők!

A Felház, most már tudjuk, rövid történetében volt minden: kézrátéttel gyógyítás, “kelj fel és járj!”, extázisig hajszolt fiúk és lányok kerítésen belül és kívül, bájcsevej a Jóteremtővel, hakni hakni hátán, elfolyó milliók.

- Hirdetés -

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

 

Jogilag megfoghatatlan, ahogy ez az Orbán-klánhoz “méltó”, de erkölcsileg…?

Mert kik azok, akik fogékonyak a hasonló hülyítésre? Természetesen azok, akiknek az életéből hiányzik az elfogadó, szerető család, akiknek a lába alól kicsúszott a talaj, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, akik nincsenek tisztában értékeikkel.

Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

A csoda….

“A szemeszternyitó Felház alkalmunk után az adományok számolásnál találtunk egy levélbe csavart köteg pénzt. Ehhez a pénzköteghez, ami 300 ezer Ft értékű valutát tartalmazott a következő történetet kaptuk:

Aki ezt nekünk adta épp az El Caminóra indult a Felházhoz képest 4 nap múlva. Az a pénzösszeg, amit bedobott az adományok közé az összes félretett pénze volt az utazásra, viszont Isten elkérte tőle az alkalmon. Hezitált, hogy bedobja-e vagy sem, de végül úgy döntött megteszi, mert bízik Istenben annyira, hogy majd kirendel neki mindent, amire szüksége lesz az útja során. ?

Mi nagyon hálásak vagyunk ezért az adományért és ha esetleg te vagy az, aki ezt bedobta, akkor nagyon szívesen hallanánk a történet folytatását.”

Csak, hogy képben legyen…..

Felház-csali élőben – fiúkat akartak, naná, hogy lányokat vetettek be….

“Ha legalább egy éve Jézussal jársz…írj nekünk” – így toboroz az Orbán-fiú Felháza

Orbán Gáspár és a Felház élőben nyomja Pécsről

A nap, amikor Orbán Gáspár közben jár Jézusnál a hajléktalanokért ….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét