Bulvár

Nocsak! Tóth Gabi Fidesz-köldökzsinóron?

Nocsak! Tóth Gabi Fidesz-köldökzsinóron?

Azt eddig is sejteni lehetett, hogy a fiatalabb Tóth-lány nem áll kilométerekre a regnáló kormánypárttól, de, hogy centikben sem mérhető a távolság és erre bizonyíték is van, az novum.

A HVG kérdez, a Fidesz-sajtós nem válaszol….?

A Fidesz levelezőrendszerében akadt el valahol a hvg.hu emailje, amit eredetileg nem is a pártnak szántak, hanem a Fidesz és a kormánypártok politikája mellett mostanában gyakran kiálló Tóth Gabi sajtósának. Arra voltak kíváncsiak, hogy az énekesnő nyári, erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet mennyi pénzzel támogatta az állami Szerencsejáték Zrt – a támogatás tényét ugyanis a HírTV-n idén július 24-én be is mutatott kisfilm végén feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.

Közös sajtósnak túrós….?

Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: sajto@tothgabi.hu. Erre küldtük el kérdéseinket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a sajto@tothgabi.hu-ról átirányítva a haffner.adrienn@fidesz.hu-ról pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne.

Fotó: HVG

Háttér….

Ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne (e-vel a végén – a szerk.) volt. Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással. A Mandineren még 2013 őszén jelent meg egy hír arról, hogy a Fidesz egykori országgyűlési képviselője és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) illetve a Médiatanács későbbi elnöke, a 2013 tavaszán elhunyt Szalai Annamária emlékére alapítványt hoznak létre. A hírben szerepel, hogy az alapítvány kuratóriumi elnöke Varga Mihály miniszter, a kuratóriumnak pedig tagja Haffner Adrienn is – járt utána a portál.

Újabb háttér….

Két napja nyilatkozta az Origo-nak, hogy Demeter Szilárd által vezetett Petőfi Kulturális Ügynökség

„valóra váltotta az álmát”, mivel a támogatásuk révén az egész Kárpát-medencében turnézhat és játszat külhoni magyarok előtt.

Ennek ellenére az interjúból mégis egy olyan ember élete rajzolódik ki, akinek a kormány lelkes és jelentős támogatása ellenére is igen nehéz a sorsa:

az interjú négy különböző pontján elhangzik, hogy milyen rettenetes támadások érték őt. Bár úgy gondolta, bizony csak a társadalom igen szűk, de hangos rétege támadja őt gyűlölködve, sajnos ez is elég volt ahhoz, hogy elbizonytalanodjon magában,

aminek mostani nyilatkozatában szerencsére már semmi nyoma, már csak azért sem, mert amikor a Dunakanyarban sétált klipforgatás közben,

„a tanártól az állatorvosig, a kismamán és a tinédzseren keresztül az idősebbekig, rengetegen jöttek oda hozzám. Mindenki azt mondta: büszke rám, és hatalmas szeretetet kaptam tőlük, ami lelkileg megerősített.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

About Author

Comments (1)

  1. Ami Tóth Gabi mottója lehetne, az Hofi örokbecsuje:-Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok….Ez a luvnya nyilván nem kevés pénzért előkapta az addig jól eltitkolt mélyvallásosságát, mélymagyarságát. A képernyőn meg kocsis módjára káromkodik. Nanemá…
    Ő is csak egy orbán nyalogányai közül

Szólj hozzá!